Košarka
SPORTOVI
Košarka
vlada optimizam

Damir Mulaomerović nakon poraza: "Svi su bili bolji u drugom dijelu i Smith i Zubac, da nam je bar ušla ta lopta"

Damir Mulaomerović vjeruje u još bolju Hrvatsku na Euru.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska muška košarkaška reprezentacija porazom je otvorila nastup na EuroBasketu u Milanu, gdje je u dvoboju prvog kola skupine C Grčka svladala Hrvatsku sa 89:85 (24:16, 22:14, 24:32, 19:23).

Strijelce hrvatske reprezentacije predvodio je Jaleen Smith sa 23 koša, Bojan Bogdanović je ubacio 19, a Krunoslav Simon 18 poena. Grke su sa po 27 koševa predvodili Giannis Antetokounmpo i Tyler Dorsey.

Nakon utakmice svoje dojmove dao je hrvatski izbornik Damir Mulaomerović za HRT.

gol expired Ivica Zubac nakon utakmice: ''Previše smo bili fokusirani na Giannisa…'' divider

''Mislim da smo drugo poluvrijeme puno bolje odigrali i bili hrabriji, u prvom smo bili u grču osim početka i otvaranja. Dosta teško je igrati ovakve utakmice s ovakvom Grčkom i Giannisom, riskirali smo s njegovim šutom.

gol expired Bogdanović primio čestitke nakon Grčke: "Mislio sam da ću upotpuniti dan pobjedom, ali..." divider

Napadački skok nas je uneredio na početku, žao mi je što nismo igrali ovako u prvom poluvremenu. Sutra je već nova utakmica, moramo se odmoriti jer smo se dosta potrošili, bit će teško, imat će priliku i drugi igrači te se nadam da ćemo doći do pobjede, rekao je izbornik Damir Mulaomerović o utakmici te dodao:

Jeste li zadovoljni igrom košarkaša?

Ukupno glasova:

''U drugom poluvremenu smo bili puno agresivniji, a na početku je bila nervoza. Svi su bili bolji u drugom dijelu i Smith i Zubac. Kruno na kreaciji je odigrao dobru utakmicu, bili smo cijelo vrijeme u igri, bila je opcija da riskiramo, bili smo blizu te pobjede, možda da nam je ušla jedna lopta...'', završio je hrvatski izbornik.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider