Košarka
SPORTOVI
Košarka
OPERACIJA JE BILA USPJEŠNA

VIDEO Džanan Musa probudio se iz inducirane kome uzrokovane jučerašnjom ozljedom

Jedan od najboljih košarkaša iz Bosne i Hercegovine doživio je jučer tešku ozljedu na utakmici.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U jučerašnjem košarkaškom susretu španjolske ACB lige lige između Breogan Rivera i Baxi Manrese, tešku ozljedu doživio je košarkaš domaćih, Džanan Musa.

Musa je tijekom kontre koju je poveo doživio sudar s igračima suparničke momčadi. Nije to izgledalo bitno drugačije od sudara kakve viđamo na svim utakmicama, no kako se odmah uhvatio za vrat, bilo je jasno da nešto nije u redu.

Trenutak sudara možete pogledati OVDJE.

Naime, nakon utakmice, koju je Breogan dobio rezultatom 98:94, uz Musinih 18 poena i devet skokova, Džananu je ustanovljena fraktura dušnika. Kako mu se stvarao hematom, bio je podvrgnut hitnoj operaciji.

Breogan je u lovu na doigravanje

Operacija je trajala dva sata, nakon čega je, zbog spomenutog hematoma, stavljen u induciranu komu. Kako je sve splasnulo bez većih problema, Džanana su već budili te je on komunicirao s liječnicima te članovima bliže obitelji.

Trenutno nije poznato koliko će trajati Musin oporavak te kad će se priključiti ekipi Breogana u borbi za mjesto u doigravanju. Oni su jedno od najugodnijih iznenađenja sezone te im šest utakmica prije kraja spomenuto doigravanje bježi za jednu pobjedu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider