Košarka
SPORTOVI
Košarka
Bogme je zaslužio

Dončić poslije Olimpijskih igara dobiva spektakularan ugovor: Za pet godina 202 milijuna dolara!

Dončić (22) ima ugovor s Dallas Mavericksima do kraja sljedeće sezone i ove bi sezone trebao zaraditi 10,2 milijuna dolara.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Slovenac Luka Dončić trebao bi s Dallas Mavericksima potpisati produljenje ugovora na pet godina za što će dobiti 202 milijuna dolara nakon Olimpijskih igara, javljaju američki mediji.

Dončić (22) ima ugovor s Dallas Mavericksima do kraja sljedeće sezone i ove bi sezone trebao zaraditi 10,2 milijuna dolara.

Dončić je trenutačno na Olimpijskim igrama u Tokiju gdje je sa Slovenijom osigurao nastup u četvrtfinalu u kojem igram protiv Njemačke.

Dva puta biran u All Star momčad najbolji rookie 2019. u ima prosjek od 25,7 koševa, 8,4 skokova i 7,7 asistencija u 199 utakmica od kada je došao u NBA. Bio je treći izbor na draftu 2018. i uzeli su ga Atlanta Hawksi koji su ga zatim mijenjali s Dallasom za Trae Younga i izbor u prvom krugu drafta 2019. (Cam Reddish).

Mavericksi su prošle sezone završili prvi u jugozapadnoj diviziji, ali su ih Los Angeles Clippersi u sedam utakmica izbacili u prvom krugu. Slovenac je u završnici upisao prosjek od 35,7 koševa, 10,3 asistencije i 7,9 skokova.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider