Košarka
SPORTOVI
Košarka
najveća dinastija svih vremena?

Najiščekivaniji sportski dokumentarac dobio novi datum: To će biti nemoguća misija!

Umjesto 2019. godine, 10-satni dokumentarac o Chicago Bullsima Michaela Jordana gledat ćemo 2020. godine.

Jordan, Pippen i Rodman (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Američki sportski kanal ESPN radi na vjerojatno najvećem sportskom dokumentarnom filmu ikad snimljenom pod nazivom The Last Dance. Riječ je o dokumentarnom filmu u 10 nastavaka o Chicago Bullsima Michaela Jordana u devedesetim godinama prošlog stoljeća, jednoj o najvećih sportskih dinastija u povijesti.

Vijest nije nova, objavljena je još sredinom godine, ali novi je datum kada će serija ugledati svjetlo dana. Prvotno je bilo najavljeno da će krenuti u 2019. godini, no NBA on ESPN objavio je vijest da će prvi od 10 dokumentaraca krenuti početkom 2020. godine.

U njemu ćemo vidjeti mnoge dosad neviđene snimke iz vremena kada su NBA ligom vladali Bullsi Michaela Jordana. ESPN je tijekom posljednje sezone u kojoj je Jordan osvojio prsten prvaka imao prava na ekskluzivne snimke, te je vrijedno svih godina sakupljao snimke koje će u 10-satnom dokumentarcu zorno prikazati kroz što su sve prolazili, kako su živili i što ih je motiviralo da budu / postanu najbolja NBA momčad svih vremena.

Michael Jordan bit će samo jedan od mnogih koji će govoriti o tim vremenima, a tu su i Scottie Pippen, Dennis Rodman, Steve Kerr, te legendarni trener Phil Jackson.

U međuvremenu pogledajte jednominutni "trailer" koji će iščekivanje 2020. godine učiniti nemogućom misijom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider