Košarka
SPORTOVI
Košarka
Čudna situacija

VIDEO Djevojka prekinula susret NBA lige: Zavezala se lancem za koš, poznat je razlog

Djevojka je prekinula utakmicu NBA doigravanja između Minnesote Timberwolvesa i Memphis Grizzliesa.

Djevojka na utakmici NBA lige (Foto: Afp)

Košarkaši Minnesote Timberwolves slavili su na gostovanju kod Memphis Grizzliesa sa 130-117, a prvu utakmicu ovogodišnjeg NBA doigravanja obilježila je jedna djevojka.

Kako bi izrazila bunt protiv vlasnika Minnesote Glena Taylora, djevojka se zavezala za koš tijekom druge četvrtine i nakratko prekinula susret.

Dok su redari pokušavali presjeći lanac i osloboditi djevojku, ona je bacala letke prema navijačima. 

To je dio kampanje za zaštitu prava životinja, a ova je akcija usmjerena protiv Taylora zbog masovnog ubijanja pilića na farmi jaja u njegovom vlasništvu. Pilići su uginuli od posljedica ptičje gripe, a čak 200 zaposlenika je dobilo otkaz.

Kako je djevojka prekinula susret NBA doigravanja možete vidjeti OVDJE.

Edwards predvodio goste u Memphisu

Timberwolvese je sa 36 koševa i šest asistencija predvodio Anthony Edwards koji je zasjenio najveću domaću zvijezdu Ja Moranta (32 koša, osam asistencija), koji je u završnici pogodio samo tri od šest slobodnih bacanja.

Karl-Anthony Towns je za pobjednike ubacio 29 koševa uz 13 skokova, a Malik Beasley je imao važnu ulogu "šestog igrača" sa 23 poena.

Jaden McDaniels je uz 15 koševa imao sedam skokova i tri blokade. Gosti su pogodili 16 trica iz 41 pokušaja, a Grizzliesi su iza luka imali loših 7/27 (25,9%). Dillon Brooks je za domaće ubacio 24 koša, a Desmond Bane 17.

Druga utakmica u Memphisu na rasporedu je u noći s utorka na srijedu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider