Košarka
SPORTOVI
Košarka
dok je paul pisao povijest...

VIDEO Sramota Lakersa obilazi svijet: Ega proradila kod zvijezda, suigrači spriječili makljažu gorostasa

Anthony Davis i Dwight Howard umalo se potukli na utakmici Lakersa i Sunsa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Los Angeles Lakersi doživjeli su i drugi poraz u drugoj utakmici sezone. Momčad Anthonyja Davisa i LeBrona Jamesa ove je sezone pojačana i trećom superzvijezdom Russelom Westbrookom, no stigao jei nekadašnji All-Star Dwight Howard, pa Rajon Rondo, Carmelo Anthony, DeAndre Jordan i ostali.

Nakon što su ih pobijedili Golden State Warriorsi na samom otvaranju sezone, u Los Angelesu su slavili i Phoenix Sunsi (115:105), momčad koja je Lakerse izbacila prošle sezone u doigravanju.

Paul ispisao povijest

Zvijezda večeri bio je fenomenalni Chris Paul koji se upisao u povijest kao prvi koji je uspio doseći brojku od najmanje 20 tisuća poena i 10 tisuća asistencija u karijeri.

No ipak su na neki način Paula i Sunse zasjenile zvijezde Lakerse. U negativnom smislu, dakako.

Mnogi su komentirali kako će ovi ''veteranski'' Lakersi imati problema s velikom količinom ega u svlačionici. LeBron je ismijavao komentare o godinama najvećih zvijezda igrača koje je okupio, no incident koji se dogodio u drugoj četvrtini ipak ide u prilog kritičarima.

Najbolji košarkaš Lakersa Anthony Davis nasrnuo je na Dwighta Howarda u jednoj situaciji, a veću su tučnjavu spriječili suigrači. Možete samo zamisliti kako bi pred očima cijelog svijeta izgledala tučnjava dvaju centara na klupi Lakersa.

Puno je velikih ega u maloj svlačionici

Što se dogodilo? Sunsi su napravili seriju 27-11, a Howard je nešto dobacio Davisu koji je potom krenuo prema klupi.

''Kad vam netko praši guzicu, razgovori nekad mogu biti užareni'', komentirao je na0kn utakmice trener Frank Vogel te umirio navijače.

''Oni vole jedan drugog, raspravili su to. To će se događati, bolje da im je stalo nego da ih baš briga.''

Howard je sjedio na klupi, Davis se postavio ispred njega, a kad se ovaj digao Davis ga je uhvatio za ruke i onda su srećom uletjeli suigrači.

''Imali smo nesporazum oko nečega, ali riješili smo to odmah. Obojica smo strastveni oko pobjeđivanja. Odrasli smo, to se događa. Riješili smo to, on je moj suigrač i brat'', rekao je Howard nakon utakmice.

''To je gotovo, kad se to dogodilo pričali smo i to je sad gotovo'', dodao je Davis.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider