Košarka
SPORTOVI
Košarka
u stilu pravog rutinera

Ne da na svoje: Šarić stao u obranu Simmonsa nakon prljavog poteza i ćuške Slovenca Dragića!

Dario Šarić još je jednom pokazao kako je u potpunosti sazrio u NBA ligi.

Galerija Dario Šarić u raspravi sa sucima (Screenshot) Dragić udara Simmonsa po glavi (Screenshot) Ben Simmons (Foto: AFP) +2 Dario Šarić (Foto: AFP)

Philadelphia 76ersi zaključili su seriju protiv Miami Heatha i s ukupnih 4:1 plasirali se u polufinale Istočne konferencije NBA lige. Momčad Darija Šarića upisala je treću uzastopnu pobjedu i sa 104:91 u petoj utakmici izborila prolaz i sada čeka boljeg iz dvoboja Bostona i Milwaukeeja.

Cijela serija između 76ersa i Heatha bila je puna nervoze, prljavih poteza i provokacija, a izuzetak nije bila ni posljednja utakmica. U njoj je slovenski reprezentativac Goran Dragić izgubio jednu loptu na polovici domaćina, krenuo u trk za Benom Simmonsom, a kada ga je sustigao napravio je namjerni prekršaj, te mu pritom lupio ćušku po glavu.

Svi igrači 76ersa primjetili su prljavi potez slovenskog igrača i jurnuli prema sucima tražiti pravdu. Među njima je bio i naš Dario Šarić, koji nije burno reagirao, već u stilu pravog rutinera, kao da već godinama igra u NBA ligi, mirno stao ispred sudaca i dao do znanja da potez Slovenca ne smije proći nekažnjeno. Dragić je za svoj prljavi potez dobio osobnu i tehničku pogrešku.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider