Košarka
SPORTOVI
Košarka
navijači nisu oduševljeni

Šarić debitirao za Sunse protiv bivše momčadi, Hezonja s klupe najbolji strijelac Portlanda

Dario Šarić i Mario Hezonja debitirali su za Phoenix Sunse odnosno Portland Trail Blazerse u pripremnim utakmicama NBA lige.

Dario Šarić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Dario Šarić debitirao je u dresu svoje nove NBA momčadi - Phoenix Sunsa. Debitirao je i dobio 17 i pol minuta na parketu, i to protiv svoje bivše momčadi Minnesote Timberwolves. Bilo je 111:106 za Sunse, a Šarić je pobjedi pridonio s četiri poena, sedam skokova i jednom asistencijom.

Uoči susreta trener Phoenixa Monty Williams rekao je da će svojim glavnim igračima dati između 17 i 20 minuta na parketu. Šarić je dobio spomenutih 17 i pol, dok su DeAndre Ayton i Devin Booker dobili po 21 minutu, a Ricky Rubio 20.

Andy Murray (Foto: AFP) Murray "eksplodirao" na bezobraznog Fogninija i postao hit na društvenim mrežama divider

Hrvatski reprezentativac imao je lošiju šutersku večer u kojoj je pogodio samo jedan od pet pokušaja iz igre. S linije slobodnog bacanja zabio je jedno od dva, ali je zato uhvatio sedam skokova, od kojih šest u obrani.

Navijači Phoenixa nisu bili previše oduševljeni viđenim od hrvatskog košarkaša, pa se po Twitteru našlo ponešto sarkastičnih komentara.

Zvonimir Boban (Foto: AFP) Boban i Maldini izgubili povjerenje navijača: "Gadovi! Zbog vas ćemo ispasti iz lige" divider

"Šarić s monstruozna četiri poena za Sunse. Definitivno je vrijedio biti šesti pick NBA drafta", glasio je samo jedan od nekoliko zlobnih komentara.

Navijač tog komentara trebao je provjeriti točnost informacija s kojima raspolaže, jer je Dario Šarić bio 12. pick NBA Drafta 2014. godine.

Mario Hezonja debitirao je za Blazerse u porazu 105:94 od Denver Nuggetsa i pritom je bio najbolji strijelac momčadi s 12 poena za 20 minuta (3/5 za dva, 0/2 za tricu), te je dodao šest skokova i dodao dvije asistencije. Hezonja je krenuo s klupe za pričuvne igrače.

Luka Šamanić nije dobio priliku u porazu San Antonio Spursa kod Miamija 108:89.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider