Košarka
SPORTOVI
Košarka
Okreću se mladima

Talentirani hrvatski reprezentativac novo pojačanje Cibone: ''Velika je stvar da smo ga uspjeli dovesti''

Košarkaški klub Cibona potpisala je trogodišnji ugovor s 21-godišnjim reprezentativcem Tonijem Nakićem, objavljeno je u petak na internetskom portalu Cibone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rođeni Šibenčanin, krilni igrač visok 203 cm, dosadašnju karijeru proveo je u Šibenki. Bio je jedan od nositelja igre u reprezentaciji U-20, koja je osvojila srebro na Europskom prvenstvu. Svojim je igrama u veljači ove godine zaslužio i poziv u A reprezentaciju za kvalifikacijske utakmice za Eurobasket 2021. godine.

"Interes Cibone se pojavio još prošle godine i uistinu sam se nadao da ću doći ovdje još prošlo ljeto. Imao sam želju i ambiciju otići u jači klub i viši rang tako da mi je ovaj dolazak nakon godinu dana još draži. Drago mi je da je Cibona pokazala veliku želju da me dovede, a sad ja imam jednaku želju da to opravdam. Nadam se borbi za trofeje i što većem broju ljudi u Draženovom domu", kazao je Toni Nakić,

Klupska strategija i zalog za budućnost je gradnja momčadi na domaćim, mladim i perspektivnim igračima, a potpis darovitog Nakića je još jedan korak ka tome. Oko Tonija Nakića i Roka Prkačina će se slagati i ostatak rostera, a otvoreni su pregovori s nekim igračima koji su pod Tornjem bili i prošle sezone.

"Velika je stvar za Cibonu da smo ga uspjeli dovesti. Također, važno je da smo nastavili s politikom koju smo zagovarali otkako sam došao u Cibonu, a to je pomlađivanje ekipe. Ove sezone imat ćemo veći broj mladih igrača i morat ćemo istrpiti njihovo sazrijevanje, a to znači da će biti teških trenutaka i poraza. No, kad jednom sazriju bit će stroj koji će moći puno toga dati. Nadam se da će osovina Nakić-Prkačin biti budućnost kluba", izjavio je trener Cibone Ivan Velić.

gol expired Toni Kukoč otkrio najveću neistinu vezanu za njega u dokumentarcu 'The Last Dance', ali i o Jordanu divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider