Košarka
SPORTOVI
Košarka
priprema se spektakl

Noćas će se Brooklyn vratiti u prošlost i upoznati legendu - Dražena Petrovića!

Brooklyn Netsi neće vidjeti doigravanje ove sezone, ali će zato navijače upoznati i podsjetiti na to kakva je igračina bio Šibenčanin Dražen Petrović.

Dražen Petrović (Screenshot)

U noći s ponedjeljka na utorak na rasporedu je NBA utakmica Brooklyn Netsa i Chicago Bullsa, u kojoj će domaći Netsi odati počast košarkaškom Mozatu. Bit će to večer pod nazivom "Dražen Petrović night", u kojoj će Netsi "slaviti nasljedstvo" koje je iza sebe ostavio hrvatski košarkaš.

Facebook i Twitter profili Netsa već su privremeno promijenili svoje profilne fotografije. Umjesto klupskog loga sada je brojka 3 u prvom planu, broj koji je Petrović nosio na svome dresu.

FACEBOOK PROFIL NETSA

TWITTER PROFIL NETSA

Osim toga tzv. "coveri" profila oblijepljeni su fotografijama hrvatske košarkaške legende, dok će se za vrijeme utakmice cijelo vrijeme prikazivati Draženove utakmice kako bi i mlađi navijači znali tko je igrao za Brooklyn (tada New Jersey Nets). Kao što je već poznato, prvih 10 000 ljudi koji dođu u dvoranu dobit će figuricu Dražena na poklon.

"Večeri Dražena Petrovića" prisustvovat će i njegova majka Biserka, ali i brojna druga velika imena.

Jedne od najvećih komplimenata posljednjih dana na račun Petrovića izjavio je njemački košarkaš Dirk Nowitzki.

"Sjećam ga se kao jednog od najboljih europskih košarkaša svih vremena. Jednom mi je njegova majka rekla da ju podsjećam na Dražena i to mi je najveći kompliment u karijeri", rekao je "plavi anđeo".

Utakmica Brooklyna i Chicaga na rasporedu je od 1.30.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider