Košarka
SPORTOVI
Košarka
Boli glava

Wizardsi spremni dati najveći ugovor u povijesti košarke

LeBron, Durant, Curry? Ne, već Bradley Beal.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

 Bradley Beal ulazi u posljednju godinu ugovora s Washintgon Wizardsima, a šuška se da je već spremno produženje ugovora koji bi bio najveći u povijesti košarke.

Problemi prate Washington zadnjih sezona, nikako ne mogu u playoff, a i sam Beal muku muči s ozljedama i već tri sezone nije odigrao sve utakmice.

Zašto bi Beal bio najplaćeniji?

 

Wizardsi su spremni platili Beala za njegove usluge, a i on sam nema ništa protiv, naime Bealu će Washington moći ponuditi supermax ugovor koji mu jamči 245 milijuna dolara kroz pet sezona. Rekordan ugovor premašio bi prošlogodišnji Giannisov koji je iznosio 228 milijuna dolara na pet godina.

NBA funkcionira na takav način da su ekipe s ''manjih'' tržišta primorane preplatiti igrača koji je s njima godinama jer ne mogu privući druge zvijezde koje ciljaju na veća tržišta poput Los Angelesa, New Yorka, Miamija.

Jayson Tatum Fantastični Celticsi slavili u petoj utakmici protiv Miami Heata divider

 

Prva violina Washington Wizardsa, Bradley Beal, neupitno je dobar NBA košarkaš, dapače, jedan od najboljih strijelaca u ligi, no vrijedi li Wizardsima bacati 250 milijuna dolara za njegove usluge, odluka je na njima. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider