Košarka
SPORTOVI
Košarka
NIJE MU SE SVIDJELO

VIDEO Srpska braća Jokić provocirala 86-godišnjeg Jacka Nicholsona i psovala ga

Braća Nikole Jokića nisu imala milosti prema slavnom glumcu.

Jack Nicholson (Foto: Afp)

Jedan od najpoznatijih navijača Los Angeles Lakersa nedavno se vratio svojem mjestu u prvom redu na parketu. Jacka Nicholsona neko vrijeme nije bilo u javnosti, no danas 86-godišnji glumac opet je uz svoje Lakerse.

Na žalost njega i ostalih navijača NBA momčadi iz Los Angelesa, ovih se dana nema čemu veseliti. Lakersi u finalu doigravanja Zapadne konferencije gube čak 3:0 od Denver Nuggetsa, a to je prednost koju nitko nije preokrenuo u povijesti lige, pa su male šanse da Anthony Davis i LeBron James uspiju u tom naumu.

Gabe Vincent Ludnica u NBA finalima: Nakon Lakersa i Celticsima prijeti poniženje divider

Ključnu treću utakmicu, prvu u seriji koja je igrana u L.A.-u, iz prvih je redova gledao slavni Nicholson. Njegova pojava danas nije upečatljiva kao nekad, ali podsjećamo na to da Jack ima 86 godina.

Jokići provocirali legendu

Njegove godine pak nisu smetale braći Jokić da ga provociraju iz blizine. Nemanja i Strahinja su braća Nikole Jokića, srpskog majstora koji vodi Denver prema naslovu prvaka.

Jokići su glasni navijači Denvera, a nerijetko ulaze u verbalne okršaje s bilo kim, nekad to zamalo preraste i u fizički sukob.

Dok je stari Jack izlazio s parketa, Jokići su mu dobacivali ''vidimo se sljedeće godine'' te mu mahali ironično dok je izlazio iz dvorane. Jedan je čak opsovao ''jeb*m ti mamu'', a američki su mediji prenijeli kako se slavnom glumcu to dobacivanje nije baš svidjelo.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider