Košarka
SPORTOVI
Košarka
neočekivan poraz

Bojan Bogdanović odličan u porazu na otvaranju doigravanja za NBA prvaka

Utah Jazz bio je prvi na ljestvici u regularnom dijelu sezone, pa je tako ovaj poraz dosta iznenadio navijače.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Utah Jazz hrvatskog košarkaša Bojana Bogdanovića izgubio je u prvoj utakmici doigravanja na svom terenu proitv Memphisa 109:112. Jazz je bio prvi na ljestvici u regularnom dijelu sezone, pa je poraz dosta iznenadio navijače.

Najbolji kod domaćina bio je Bojan Bogdanović, koji je za 33 minute ubacio 29 poena i dodao pet skokova, a goste je do pobjede predvodio Brooks s 31 poenom, sedam skokova i dvije asistencije.

gol expired Drama u posljednjem kolu Serie A: Hrvatski trener "ugasio" Napulj i spasio Juventus divider

Košarkaši Phoenix Sunsa u svojoj su dvorani svladali Los Angeles Lakerse s 99:90 u prvoj utakmici prvog kruga NBA doigravanja u Zapadnoj konferenciji, a Dario Šarić za pobjednike je ubacio četiri koša uz dva skoka i jednu asistenciju.

Lakersi su vodili samo na početku dvoboja i bili u maloj prednosti do polovice prve četvrtine. No kad je Phoenix došao do prednosti, više je nije ispuštao iz ruku, a do najvećih +16 Sunsi su došli početkom posljednje četvrtine.

Najbolji igrač utakmice bio je Devin Booker s 34 koša, osam asistencija i sedam skokova, a odličnog je pomoćnika imao u Deandreu Aytonu, koji je postigao 21 poen uz samo jedan promašaj iz igre i imao 16 skokova. Po 10 koševa za Sunse ubacili su Mikal Bridges i Cameron Johnson.

gol expired Infarktni rasplet u Francuskoj: Lille je senzacionalni prvak, Kovač uz puno sreće izborio Ligu prvaka! divider

LeBron James je s 18 koševa, 10 asistencija i sedam skokova bio najbolji igrač aktualnih prvaka. Dennis Schroder ubacio je 14 poena, a Anthony Davis 13 uz sedam skokova i tri blokade. Andre Drummond završio je s 12 koševa i devet skokova.

Druga utakmica serije na raporedu je u noći s utorka na srijedu po srednjoeuropskom vremenu (4 sata), a ponovno će se igrati u Phoenix Suns Areni.

U prvoj utakmici New York Knicksi su izgubili od Atlante 105:017.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider