Košarka
SPORTOVI
Košarka
NO, NIJE POMOGAO

Bojan Bogdanović odigrao neobičnu, ali sjajnu partiju za Pistonse

Hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović ubacio je 25 poena u svojoj noćašnjoj utakmici, no zanimljivo je da je to postigao bez ijedne trice.

Bojan Bogdanović (Foto: Afp)

Sezona Detroit Pistonsa i Bojana Bogdanovića se nastavlja u tonu kakav je većinu vremena. Hrvatski košarkaš ponovno je bio među najboljima u redovima Detroita, no to nije pomoglo pri ostvarenju rezultata.

Pistonsi su poraženi rezultatom 121:112 na gostovanju kod New York Knicksa, gdje su domaći vodili kroz cijeli susret, a gosti pokušavali dostići ih. Dolazili su blizu, većinom su bili unutar jednoznamenkasnog broja poena zaostatka, no nisu uspjeli.

25 poena bez ijedne trice

Bogdanović je još jednom bio najefikasniji u redovima svoje momčadi. Ubacio je 25 poena, uz 5 skokova i tri asistencije, no zanimljivo je vidjeti njegov šut. Naime, on nije ubacio niti jednu tricu iz pet pokušaja, no zato je za dva šutirao sjajnih 9/10. Osim toga, ubacio je svih sedam slobodnih bacanja.

Ipak, nitko od suigrača nije ga kvalitetno popratio pa tako u cijelom rosteru Pistonsa nemamo niti jedan double double učinak. 

Knicksi su ove sezone ugodno iznenađenje te su ovom pobjedom svoj omjer doveli na 6-6, a predvodio ih je RJ Barrett s 30 poena te po pet skokova i asistencija.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider