Košarka
SPORTOVI
Košarka
Postigao 18 koševa

Bojan Bogdanović na utakmicu Utah Jazza došao u majici koja je ovih dana veliki hit

Bojan Bogdanović veliki je navijač Hajduka i ovo mu nije prvi put da dolazi na utakmice s obilježjima svog najdražeg kluba.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najbolji hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović sinoć je postigao 18 koševa za svoj Utah Jazz.

Popularni Babo opet je odradio vrlo dobru rolu, upisavši i dva skoka te jednu asistenciju, ali to nije pomoglo Jazzerima koji su upisali drugi uzastopni poraz.

Ipak, Utah je ostala treća u poretku Zapadne konferencije NBA lige s omjerom pobjeda i poraza 20:9.

Osim po tri trice i tih sveukupnih 18 poena Bogdanović se sinoć istaknuo i s majicom u kojoj je došao na utakmicu. Riječ je o dukserici iz Hajdukove kolekcije "Ja ne mogu drugo nego da ga volin" koju su Splićani nedavno plasirali na tržište i koja je postala veliki hit ne samo u cijeloj Dalmaciji već i šire. Kolekcija je puštena u prodaju paralelno u vrijeme kad je izašla istoimena pjesma Saše Antića i Miše Kovača.

Bogdanović je inače veliki navijač Hajduka, preko ljeta (dok je na odmoru od NBA lige) ga se može vidjeti na Poljudu, a ovo mu nije prvi put da na utakmice Utah Jazza dolazi s obilježjima voljenog kluba.

Koliko je ova majica popularna među navijačima Hajduka, najbolje svjedoči podatak da je u ovom trenutku nedostupna, jer sve što je u prvoj garnituri stiglo u Hajdukove dućane i webshop jako brzo je razgrabljeno. Bogdanović se očito pobrinuo da ne bude među onima koji sada čekaju na svoj primjerak ove dukserice na Mišu.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider