Košarka
SPORTOVI
Košarka
Miami bolji od Orlanda

Bogdanović postigao 16 koševa u porazu Utaha, Golden State ponovno najbolja momčad NBA lige

Spursi su iznenadili Jazzere, a pobjednički koš postigaomje Lonnie Walker IV preko gorostasnog Rudya Goberta 15 sekundi prije kraja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Utah Jazz su izgubili na svom parketu od San Antonio Spursa s 126-128, a Bojan Bogdanović je imao 16 poena i 5 skokova za 29 minuta igre.

Spursi su iznenadili Jazzere, a pobjednički koš postigaomje Lonnie Walker IV preko gorostasnog Rudya Goberta 15 sekundi prije kraja.
Keldon Johnson (24) i Dejounte Murray (16, 11 skokova, 11 asista) su predvodili San Antonio, koji je u trećoj četvrtini gubio sa 17 razlike, ali se ipak vratio i prekinuo niz Utaha od osam pobjeda.
Donovan Mitchell (27) je bio prvi strijelac Jazza, ali je promašio tricu za pobjedu u zadnjem napadu.

Utah (20-8) je ostala treća na Zapadu.

Minnesota Timberwolvesi su s 110-92 svladali LA Lakerse na krilima izvrsnog Karl-Anthony Townsa (28, 10 skokova).
Isaiah Thomas je predvodio Lakerse s 19 poena, LeBron James je imao 18, a Anthony Davis samo devet poena prije negoli je napustio igru u trećoj četvttini zbog ozljede koljena.

U floriskom derbiju Miami Heat su s 115-105 dobili Orlando Magic zahvaljujući učinku karijere Maxa Strusa (32). Orlando je desetkovan zbog koronavirusa, a predvodio ih je Franz Wagner (27).

Golden State Warriorssi su s 111-107 pobijedili u gostima Boston Celticse, te su ponovno najbolja NBA momčad s omjerom 24-5.
Stephen Curry (30) i Andrew Wiggins (27) dali su najviše kod Golden Statea, koji su prokockali prednost od čak 20 razlike, no nakraju ipak slavili. Jayson Tatum (27) i Jaylen Brown (20) najjbolji kod Bostona.

Prvaci Milwaukee Bucksi su poraženi kod New Orleans Pelicansa (112-116) nakon produžetka. Devonte' Graham (26) je predvodio raspoloženi New Orleans, dok je kod Bucksa Jrue Holiday ubacio 40 koševa. Prvaci su igrali bez Giannisa Antetokounmpa, koji je pod korona-protokolom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider