Košarka
SPORTOVI
Košarka
nba

Bogdanović odličan u novoj pobjedi Utah Jazza, LeBron predvodio Lakerse

Zanimljiva večer u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović bio je jedan od ponajboljih pojedinaca u sinoćnjoj gostujućoj pobjedi Utah Jazza od 117:87 nad Cleveand Cavaliersima sa 20 koševa.

Bogdanović je odigrao 28 minuta, a u tom je vremenu uz šut iz igre 6/10, za trice 4/6 upisao 20 poena uz dva skoka i tri asistencije. Najbolji strijelac Jazza bio je Donovan Mitchell sa 27 ubačaja, dok je Jordan Clarkson dodao 21.

Kod Cavaliersa najbolji je bio Cedi Osman koji je utakmicu završio sa 17 koševa, četiri skoka i šest asistencija.

gol expired Hrvatske rukometaše u Egiptu čuvaju specijalci, igraju u jednoj od najopasnijih zemalja svijeta divider

Philadelphia 76ers su prekinuli niz od tri poraza zaredom nakon što su sinoć poslije nakon produžetaka sa 137:134 svladali Miami Heat, a Joel Embiid je za pobjedu svoje momčadi zabio 45 koševa od čega 35 u drugom poluvremenu.

Embiid je gađao i 13 od 13 s linije slobodnih bacanja, uključujući dva 8.9 sekunde prije kraja produžetka, a ukupnom učinku dodao je i 16 skokova, pet ukradenih lopti i četiri asistencije. Danny Green izjednačio je rekord momčadi zabivši devet trica, a utakmicu je završio s 29 koševa i deset skokova.

Tyler Herro je bio najbolji strijelac Heata s 34 koša, Duncan Robinson dodao je 26, a Gabe Vincent 24.

gol expired Elitno rukometno društvo: Francuzi su nedodirljivi na broju jedan, tu je i Hrvatska divider

Brooklyn Nets su sa 122:116 nadigrali Denver Nuggetse najviše zahvaljujući Kevinu Durantu koji je za pobjedu svoje momčadi kod kuće upisao 34 koša, 13 asistencija i devet skokova. Brooklyn je u utakmici zaostajao čak 18 koševa, ali je nešto manje od dvije minute prije kraja došao na 113:113 i na kraju preokrenuo rezultat u svoju korist. Caris LeVert je dodao 20 koševa za Brooklyn, a Bruce Brown 16.

Za Denver je Nikola Jokić ubacio 23 koša, uz 11 asistencija, osam skokova i sedam ukradenih lopti. Will Barton je zabio šest trica za ukupni učinak od 22 koša za Denver.

Los Angeles Lakers su u gostima sa 117:100 svladali Houston Rocketse, a LeBron James je zabio 26 koševa, od čega 22 u prvom poluvremenu. Jamesa su slijedili Anthony Davis s 19 koševa, deset skokova i pet blokova.

Kod Houstona Christian Wood ubacio je 18 koševa uz osam skokova, dok je James Harden dodao 16 koševa, sedam skokova i šest asistencija.

gol expired Milan se provukao u Kupu: Prošli na jedanaesterce, proslavio se pričuvni vratar divider

San Antonio Spurs su u gostima sa 112:102 bili bolji od Oklahoma City Thundera, a do pobjede ih je predvodio Lonnie Walker IV s 24 koša.

Keldon Johnson ubacio je 18 koševa za Spurse, a Patty Mills 17. LaMarcus Aldridge dodao je 13 koševa, deset skokova i šest asistencija. Luka Šamanić nije ulazio u igru.

Shai Gilgeous-Alexander predvodio je Thunder s 20 poena.

Indiana Pacers su u San Franciscu pobijedili domaće Golden State Warriorse sa 104:95. Myles Turner je s 22 koša predvodio pet igrača Pacersa s dvoznamenkastim učinkom, a slijedili su ga Sabonis sa 18 ubačaja, Aaron Holiday sa 16, Malcolm Brogdon s 13 i Edmond Sumner s 12.

Andrew Wiggins bio je najbolji kod Golden Statea s 22 ubačaja, dok je Stephen Curry dodao 20, a Kelly Oubre Jr. 17.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider