Košarka
SPORTOVI
Košarka
favoriti

Bogdanović i suigrači zabili 141 koš za 1:1 u seriji doigravanja: Jazzima se vratio Mitchell

Bogdanović ponovno jako dobar.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Utah Jazz Bojana Bogdanovića svladao je sinoć u drugoj utakmici doigravanja Zapadne konferencije Memphis Grizzliese sa 141:129 i izjednačili u seriji na 1:1.

Pobjedu im je osigurao Donovan Mitchell, koji se na teren vratio nakon ozljede i koji je utakmicu završio s 25 koševa, od čega je pet trica. Bojan Bogdanović odigrao je 30:27 minuta za Utu i u tom je vremenu zabio 18 koševa (šut iz igre 7/13, za trice 1/5) te upisao tri skoka, jednu asistenciju i jednu ukradenu loptu.

Kod poražene momčadi najbolji je bio Ja Morant sa 47 ubačaja čime je premašio svoj rekord sezone od 44 koša.

gol expired Turski mediji tvrde: Mario Mandžukić dolazi u redove našeg velikana divider

Utah Jazz na poluvremenu je imao vodstvo od 74:54 i nije ga ispuštao do kraja. Memphis mu se približio na 96:93 u trećoj četvrtini no onda je Jordan Clarkson zabio tri slobodna bacanja, Rudy Gobert dva koša i Mitchell tricu za seriju 10:0 tako da je Utah opet povećao prednost na dvoznamenkasti broj koju nije ispuštao do kraja.

Serija sada seli u Memphis, gdje se igra treća utakmica u subotu.
Philadelphia 76ers su povećali na 2:0 u seriji pobijedivši u drugoj utakmici doigravanja Istočne konferencije u gostima Washington Wizardse sa 120:95.

Ben Simmons za pobjedu je upisao 22 pogotka, devet skokova i osam asistencija, Joel Embiid dodao je također 22 koša uz sedam skokova.

gol expired Zidane dao otkaz u Realu: Poručio je igračima da zauvijek odlazi divider

Tobias Harris zabio je 19 koševa i devet skokova za prvoplasiranu momčad Istoka Sixerse.

Bradley Beal predvodio je Wizardse s 33 poena, dok su Rui Hachimura i Daniel Gafford ubacili svaki po 11 koševa. Na početku zadnje četvrtine Russell Westbrook, koji je do tada zabio deset koševa i upisao 11 asistencija, ozlijedio je desni gležanj i morao je napustiti teren.

New York Knicks izjednačili su na 1:1 u seriji nadigravši sa 101:92 Atlanta Hawkse.

Derrick Rose zabio je 26 koševa za New York, Julius Randle dodao je 15 koševa i 12 skokova za Knickse koji su uspjeli nadoknaditi zaostatak od 15 koševa. Treća utakmica igra se u petak u Atlanti.

Najučinkovitiji igrač Hawksa bio je Trae Young s 30 koševa.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider