Košarka
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Košarka
Velika razmjena igrača

Blockbuster u NBA-u: Kraj Clippersa kakve smo poznavali, Blake Griffin napustio LA!

Poprilično iznenađujuće odjeknula je vijest da su Los Angeles Clippersi razmijenili svoju najveću zvijezdu i tako potpuno okrenuli novu stranicu.

Blake Griffin (Foto: AFP) (Foto: Afp)

LA Clippersi razmijenili su All-Star igrača Blakea Griffina u Detroit Pistonse za Tobiasa Harrisa, Averyja Bradelyja i Bobana Marjanovića, dok su u suprotnom smjeru zajedno s Blakeom otišli još Brice Johnson i Willie Reed. Clippersi su uz to dobili i pick prve runde (zaštićen od 1.-4. izbora 2018., 2019. i 2020. te nezaštićen 2021.) i druge runde drafta.

''Blake Griffin je imao ogroman utjecaj na našu organizaciju, a njegova ostavština u Los Angelesu bit će trajna'', izjavio je vlasnik Clippersa Steve Ballmer te nadodao:

''Bilo mi je zadovoljstvo upoznati ga i veseliti se njegovim igrama. Želim mu, kao i Briceu i Willieju, svu moguću sreću.''

Razgovori o ovom blockbuster tradeu u NBA-u počeli su prije šest dana, ali su se znatno ubrzali u posljednjih 24 sata. Okvir dogovora bio je na snazi od ranog poslijepodneva, a nakon same realizacije postalo je jasno kako su Clippersi okrenuli potpuno novu stranicu.

Izvori iz NBA-a navode kako se Clippersi neće zaustaviti na tome, a idući koji bi mogli napustiti klub su centar DeAndre Jordan i sjajni strijelac Lou Williams, koji igra sezonu života. Plan momčadi je da se usredotoči na mlade igrače i pickove dok se natječe za playoff mjesto ove sezone.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider