Košarka
SPORTOVI
Košarka
"Ima dvije osobnosti"

Bivši engleski reprezentativac otkrio kako je dijeliti svlačionicu s Ibrom: "Vrijeđao je suigrače, a sa mnom se skoro potukao"

Zajedno su igrali u momčadi Los Angeles Galaxyja tijekom 2018. godine.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ashley Cole, bivši reprezentativac Engleske, sinoć je gostovao u jednoj televizijskoj emisiji u kojoj je otkrio kako je bilo dijeliti svlačionicu sa Zlatanom Ibrahimovićem, prenosi Daily Mail.

Ispričao je nekoliko anegdota iz svlačionice Los Angeles Galaxyja, čije su boje zajedno branili u kratkom razdoblju tijekom 2018. godine.

"On ima dvije osobnosti. S nama u svlačionici bio je briljantan, tih i vrijedan, ali za medije on je bio bog", otkriva Cole pa dodaje kako je znao vrijeđati suigrače u svlačionici.

"Imao je svojih trenutaka kada bi samo ušetao u svlačionicu i krenuo vrijeđati suigrače. Nekome bi rekao da ne zna trčati, da je spor, a nekome da je njegov prvi dodir užasan, ali kada bi izašao pred novinare i kamere, u potpunosti bi se promijenio".

gol expired Kako je slavni glumac pomogao osnivanju i rastu danas velikog kluba: Messiju na znanje, bez Belmonda ne bi bilo ni Les Galactiquesa divider

Novinar ga je također upitao je li ikada ušao u sukob sa Zlatanom.

"Pokušao je to jednom napraviti, ali brzo se sve smirilo. Rekao sam mu da spusti ruke, da sam smrtno ozbiljan", zaključio je Cole, koji je u svojoj karijeri osvojio Ligu prvaka s Chelseajem, kao i englesko nogometno prvenstvo.

Odavno se oprostio od nogometa, a sada radi kao trener u školi nogometa Chelseaja te kao pomoćni trener u engleskoj mladoj nogometnoj reprezentaciji (U-21).

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider