Košarka
SPORTOVI
Košarka
Panika među navijačima

MVP NBA lige izvan sebe: Na njegovu profilu osvanulo ''odlazim u Warriorse'' i uvredljiva poruka o Kobeu

Zvijezda Milwaukee Bucksa Giannis Antetokounmpo objavila je da njegov profil na Twitteru hakiran, a osoba koja je to učinila izazvala je paniku među njegovim obožavateljima objavivši da prelazi u Golden State Warriorse.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Profili Giannisa Antentokounmpoa na društvenim mrežama hakirani su danas poslijepodne i onda su ugašeni. Istraga je u tijeku", objavili su Milwaukee Bucks.

"Odlazim u Warriorse", jedna je od poruka objavljena na računu najboljeg NBA igrača u sezoni 2018./2019., uz ostale uvredljive i rasističke poruke o njegovim suigračima, suparnicima, pa čak i o nedavno tragično preminulom Kobeu Bryantu.

Antetokounmpoova djevojka Mariah Riddlesprigger i njegov mlađi brat Kostas Antetokounmpo koji igra u Los Angeles Lakersima na svojim su  profilima na Twitteru objavili da je račun grčke košarkaške zvijezde hakiran i da su svi tvitovi lažni.

"Giannisov Twitter, telefon, e-mail i bankovni računi su hakirani", napisali su Kostas i Riddlesprigger na svojim profilima. "On se iskreno ispričava svima za sve što je objavljeno i brzo će se vratiti! Sve stvari koje je objavio taj haker izrazito su neumjesne i odvratne!"

Antetokounmpoov brat i njegova partnerica brzo su objavili poruke na svojim profilima u kojima su osudili krađu identiteta na društvenim mrežama.

gol expired Udar groma koji će biti teško izbjeći: Fenomen je stigao divider
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider