Košarka
SPORTOVI
Košarka
Rat legendi

Aco Petrović novim se komentarom dotaknuo Dina Rađe: ''Mislim da treba ostati''

Aleksandar Petrović putem Twittera komentira nove debakle hrvatskih košarkaša.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Već nakon teškog poraza od Slovenije u Ljubljani Aleksandar Petrović porukom se javio putem Twittera. U njoj je iznio svoj plan za spas domaće košarke, a jedna od stavki bila je ukidanje Stručnog savjeta, na čijem je čelu Dino Rađa.

Nakon dramatičnog poraza od Finske u Rijeci, kojim je Hrvatska izgubila svaku šansu za nastavak kvalifikacija i plasmana na Svjetsko prvenstvo, Aco se opet javio, ovaj put ciničnim komentarom aludiravši na stupanj kvalifikacija u kojem će reprezentacija odsad igrati.

''Vidim da je konsenzus oko Rađinog odlaska. Mislim da treba ostati i kao pravi predsjednik Stručnog savjeta biti vođa puta na pretkvalifikacijama po Gibraltaru, San Marinu, Luksemburgu ili gdje nas već ždrijeb odnese!'' napisao je Aco.

gol expired Ne može niže: Hrvatsku sad čeka borba s košarkaškim liliputancima divider

Rađa je putem medija poručivao da ne želi imati ništa s Petrovićem. Vidjet ćemo u narednim danima hoće li biti kakvih drastičnih poteza u Hrvatskom košarkaškom savezu.

Pred nama je EuroBasket, na kojem će Hrvatska igrati od kraja kolovoza u Milanu. Bojan Bogdanović naglasio je kako se ne zna tko će od naših igrača tamo doći.

Inače, Aco Petrović glasno se zalaže za uzimanje stranca na poziciju organizatora igre. Na toj poziciji, ključnoj za organizaciju, Hrvatska već godinama nema pravo rješenje. Dino Rađa se pak žestoko protivi takvom potezu te tvrdi da je to svojevrsno varanje te da u reprezentaciji neće biti stranca dok on odlučuje o tome.

Tko je kriv za katastrofu hrvatske košarke?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider