Košarka
SPORTOVI
Košarka
FUTSAL DINAMO ODGOVORIO

Aco Petrović još jednom istupio: ''Evo kako izgleda preuzimanje KC Dražen Petrović od novih stanara''

Aleksandar Petrović ponovo se oglasio zbog događaja oko Cibone.

Košarkački centar Dražen Petrović (Foto: Srđan Vrančić/Cropix)

Legenda hrvatske košarke i Cibone, Aleksandar Petrović nastavlja svoju borbu za klub, ali i za nešto što se događa s Košarkaškim centrom Dražen Petrović.

Aco je ranije javno istupio protiv preuzimanja Draženova doma od, kako tvrdi, drugih sportova. Spomenuo je tu futsal, ali i rukomet.

Postaje li košarkaški centar, koji je krajem 80-ih sagrađen za dvostrukog europskog prvaka Cibonu i koji nosi ime po Draženu Petroviću, multifunkcionalna dvorana za još neke sportove?

Željko Obradović Srpska legenda oduševila podrškom Ciboni: "Neka netko prepozna što je taj klub i pomogne mu" divider

''10.10. poslao sam mail na ured direktora koji upravlja sportskim objektima, tražeći odgovor na 3 pitanja. Da li postoji projektna dokumentacija vezano za promjene u dvorani KCDP? Da li je kontaktiran g. Marijan Hržić, projektant dvorane? Postoji li Nadzorni odbor koji to nadzire?'', napisao je Aco u najnovijej objavi na nekadašnjem Twitteru, platformi X te potom uputim i poruku zagrebačkom gradonačelniku Tomislavu Tomaševiću.

''Evo, g. Tomaševiću, tražite od građana da zvižde. Pod punim imenom i prezimenom zviždim!''

Nakon toga u novoj objavi je napisao: ''Evo kako izgleda preuzimanje Košarkaškog centra Dražen Petrović'', podijelivši objavu KK Dinamo Zagreb, nekadašnjeg KK Rudeš.

Reagirao je poslije svega i Futsal Dinamo odgovorom u komentaru.

''Poštovani, i dalje ne shvaćamo zašto je problem ako se kultna sportska dvorana u vlasništvu Grada Zagreba koristi sukladno Programu Javnih potreba za utakmice na kojima će se promovirati pozitivne vrijednosti sportskog nadmetanja, navijanja i odgoja budućih generacija u Zagrebu?''

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider