Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Odatle po pobjede!

VIDEO Zavirite u luksuzni kamp Vatrenih: Ovo su sobe u kojima spavaju Modrić, Perišić i društvo

Hrvatska nogometna reprezentacija smještena je u Neuruppinu.

Galerija Kamp Vatrenih u Njemačkoj Kamp Vatrenih Realov trening kamp +5 U kampu Vatrenih

Za vrijeme trajanja Europskog nogometnog prvenstva hrvatska reprezentacija smještena je u kampu u gradiću Neuruppinu, udaljenom oko 75 kilometara od Berlina.

Tu se nalazi kamp Vatrenih u kojem će Luka Modrić, Ivan Perišić i ostali trenirati pod paskom Zlatka Dalića i njegovih suradnika.

Bazni kamp u Neuruppinu sastoji se od resorta Mark Brandenburg na obali jezera Ruppiner te pripadajućeg trening-igrališta Volksparkstadion, koje je udaljeno samo sedam minuta vožnje od hotela.

Resort Mark Brandenburg ima izvrstan fitness-centar i bogate sadržaje za rekuperaciju, dok trening-centar uz vrhunski travnjak osigurava i privatnost ekipi.

"Imam ogromno povjerenje u logistiku Saveza koja se potvrdila tijekom proteklih natjecanja te smo imali izvrsne uvjete od Rusije do Dohe. Stekao sam vrlo pozitivan dojam o ovom kampu na temelju detaljne analize koju sam dobio jer nudi upravo ono čemu najviše težimo - odlične sportske uvjete, od fitnessa do trening-centra, te mirno, lijepo i ugodno okruženje. K tome, odlično smo pozicionirani i nećemo gubiti puno vremena na putovanja, pa sam uvjeren da je Neuruppin pun pogodak", izjavio je izbornik Dalić nakon što je Neuruppin potvrđen za kamp Vatrenih.

Zanimljivo je da je smještaj u Neuruppinu za sebe tražilo čak 13 reprezentacija, ali je Hrvatski nogometni savez reagirao najbrže i osigurao Vatrenima izvrsne uvjete.

Još nije kasno! Pridružite se ostalim izbornicima i zaigrajte Europski nogometni fantasy 2024.

Pokažite svoje izborničke vještine, kreirajte svoju virtualnu momčad i svakog se dana natječite s tisućama ostalih sudionika.

Za najbolje izbornike osigurali smo više od 6000 eura vrijedne nagrade za svako kolo, kao i više od 100 nagrada za najbolje na kraju prvenstva.

Rok za transfere zatvara se uskoro, zato ne propustite priliku i uključite se u natjecanje!

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider