Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Proslavila se i momačka

VIDEO Nevjerojatna priča s ulica Rotterdama: Meksički bračni par prati Vatrene u stopu još od 1998. godine

Zanimljivo je bilo danas na ulicama Rotterdama, Hrvata sa svih strana, a posebno je zanimljiv bio bračni par iz Meksika.

Hrvatska nogometna reprezentacija večeras u 20:45 igra svoje drugo finale u povijesti, danas nam na putu do titule u Ligi nacija stoji moćna Španjolska.

Mnogi su u drugom najvećem gradu Nizozemske već danima, neki su došli u zadnji čas, a očekuje se nadmoć hrvatskih navijača na tribinama De Kuipa.

Španjolska slavi trofej u Ligi nacija VIDEO Hrvatska bez naslova u Ligi nacija, Španjolci su bili bolji u izvođenju 11-eraca! divider

''Krenuo sam u sedam ujutro, putovao sam devet i pol sati. Mislim da danas idemo do kraja, kao uvijek'', rekao je Predrag iz Požege.

Šime iz Novigrada je proslavio momačku u Rotterdamu i poslao poruku svojoj odabranici Andrei da ne brine, prsten je na ruci.

Meksički bračni par oduševljen Hrvatskom

Zaista je veselo u Nizozemskoj, a najzanimljiviji našim novinarima je bio bračni par iz Meksika koji Vatrene prati u stopu od daleke 1998. godine.

Francuska, Rusija, Katar, evo sada i finale Lige nacija. Govore da ne znaju sve pjesme, ali nosi ih atmosfera i obožavaju popularne kockice.

''Nadamo se da ćemo pobijediti i da ćemo vidjeti Luku Modrića u akciji, ne znamo koliko mu je još utakmica ostalo u nogama. Uzbuđeni smo, idemo po pobjedu, ajmo Hrvatska!'', rekla je simpatična Sara.

Hrvatski navijači u Rotterdamu FOTO Prelijepe Hrvatice došle podržati Vatrene, dominiraju ulicama Rotterdama divider

Španjolci su u manjini, a kao i naši navijači, došli su se najprije dobro zabaviti.

Više o atmosferi u Rotterdamu pogledajte u videu na početku članka.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider