Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Za Dnevnik Nove TV

VIDEO Ivica Olić otkrio novosti o kampu Vatrenih u Njemačkoj: "Zauvijek ću pamtiti scenu iz Berlina"

Ivica Olić, član stručnog stožera hrvatske nogometne reprezentacije, komentirao je ždrijeb za Euro.

Ivica Olić, legendarni Vatreni i član stručnog stožera izbornika Zlatka Dalića, osvrnuo se na ždrijeb za Euro 2024. koji je Hrvatsku smjestio u skupinu B sa Španjolskom, Albanijom i Italijom.

Reporter Milan Stjelja za Dnevnik Nove TV razgovarao je s Olićem o ždrijebu, protivnicima, ali i odabiru kampa Vatrenih u Njemačkoj.

Vatreni su završili u skupini s aktualnim europskim prvakom Italijom i osvajačem Lige nacije Španjolskom:

"Kad smo pogledali i analizirali tu skupinu, nije izgledalo baš optimalno, ali nakon prospavane noći što je, tu je. Sad se moramo fokusirati na te ekipe, što se bolje pripremiti, imamo dovoljno vremena, radujem se tim utakmicama".

Albanija će biti ključna za drugi krug Eura

Za plasman u drugi krug Vatrenima su potrebna tri boda, a ključ će biti utakmica protiv Albanije koja će se igrati u Hamburgu:

"Sve velike ekipe vide šansu protiv Albanije za tri boda. Uz sav respekt prema njima, imali su dobru grupu i igrali su jako lijep nogomet, vjerujem da će Hrvatska upisati tri boda protiv Albanije koja će nam biti jako važna.

Vezan sam za Hamburg jer živim tu, raduje me što će Hrvatska biti domaćin. Bez obzira na potražnju za karte i sav stres koji ću imati, raduje me što će Hrvatska igrati u Hamburgu".

Hrvati će Euro otvoriti dvobojem protiv Španjolaca na Olimpijskom stadionu u Berlinu koji je ostao u dubokom pamćenju Olića zbog utakmice Svjetskog prvenstva između Hrvatske i Berlina:

Uskoro pada odluka o kampu Vatrenih

"Jedna od najboljih scena u mojoj karijeri što se tiče naše reprezentacije, brojka naših navijača koja je uspjela doći do karte je nezaboravna. Siguran sam da ćemo biti u velikom broju protiv Španjolaca".

Bilo je riječi i o kampu u kojem će hrvatska nogometna reprezentacija biti smještena tijekom Europskog prvenstva:

"U sljedeća dva, tri dana ćemo donijeti odluku. Imamo nekoliko opcija koje ćemo danas sutra pogledati, a onda u dogovoru s izbornikom izabrati".

Jeste li zadovoljni skupinom na Euru?

Ukupno glasova:

Što je Ivica Olić rekao o radu s izbornikom Zlatkom Dalićem i raspodjeli dužnosti možete vidjeti u prilogu iznad teksta.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider