Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Rotacije su neminovne

VIDEO Evo kakvo je stanje u kampu Vatrenih: Dalić će sigurno mijenjati, nazire se i koga

Reporter Dnevnika Nove TV Saša Lugonjić javio se iz kampa hrvatske reprezentacije u Neuruppinu.

Izbornik Zlatko Dalić je najavio da će biti promjena iako tek treba napraviti video analizu te utakmice sa Španjolskom.

Puno je više bilo neraspoloženih igrača u toj utakmici nego onih koji su zadovoljili, ali nije realno očekivati da će Dalić zamijeniti baš sve te neraspoložene.

S obzirom kako je izgledao naš stoperski par, moguće je da će se Joško Gvardiol vratiti na poziciju lijevog stopera i da će na lijevom beku startati Borna Sosa. Uostalom, Dalić je i u najavi utakmice sa Španjolcima rekao da je glavni razlog seljenja Gvardiola na lijevog beka bio fantastični Lamine Yamal, a za očekivati je da će Hrvatska ipak pritisnuti Albance pa onda ne bi bilo toliko potrebe za Gvardiolom na lijevom beku.

Naravno da poraz u prvoj utakmici velikog natjecanja nije baš najbolja stvar za samopouzdanje, ali Hrvatska je pokazala na prošlom Euru da se zna izvući iz takve situacije pa je nakon početnog poraza od Engleske uspjela proći dalje. To je ujedno jedini put u povijesti da je Hrvatska prošla dalje poslije poraza u prvoj utakmici.

Za prolazak skupine četiri boda su gotovo sigurno dovoljna, dakle pobjeda protiv Albanije i bod protiv Italije gotovo sigurno nas vode dalje.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider