Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
čeka se Modrićev dolazak

Vatreni odradili novi trening: Jedan se igrač pojavio s povezom na nozi

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je trening nakon utakmice protiv Sjeverne Makedonije.

Galerija Zlatko Dalić i Dražen Ladić Joško Gvardiol Josip Šutalo na treningu reprezentacije Trening hrvatske nogometne reprezentacije

Hrvatska nogometna reprezentacija slavila je 3:0 protiv Sjeverne Makedonije u prvoj pripremnoj utakmici uoči nadolazećeg Europskog nogometnog prvenstva u Njemačkoj.

Pred Vatrenima je generalna proba u subotu u Portugalu, koji nikada nismo svladali. Reprezentacija će u Rijeci boraviti do petka, potom igrači i stručni stožer lete za Lisabon.

Izbornik Dalić odradio je trening dan nakon utakmice s 15 igrača koji nisu započeli u prvih 11 u jučerašnjoj pobjedi, osim Dominika Livakovića. Treningu su se danas prvi put pridružili Marcelo Brozović i Mario Pašalić.

Ivan Komak Komak se opet obrušio na HNS: "Ovo je sramotno! Plenković je naredio Kustiću. Idem na rušenje HNS-a" divider

Trening je odrađen na pomoćnom terenu Rujevice, a neugodno iznenađenje bilo je vidjeti Josipa Šutala s povezom na listu. Prema neslužbenim informacijama, Šutalo se osjeća dobro, ali ništa se ne prepušta slučaju u kampu Vatrenih i Josip nema većih problema.

Nešto kasnije danas Vatrenima bi se trebao priključiti Luka Modrić, a već u petak igrači i stožer lete u Rim, gdje će imati privatnu audijenciju kod pape Franje.

Josip Šutalo na treningu reprezentacije Josip Šutalo na treningu reprezentacije (Foto: Goran Kovacic/Pixsell)

Hoće li Hrvatska prvi put pobijediti Portugal?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider