Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
NEKI SU SE OSRAMOTILI

VIDEO Reportera Dnevnika Nove TV navijači zalili pivom, neki i sramotno skandirali

Marko Šepat imao je manjih problema s javljanjem uživo iz Rotterdama.

Hrvatski navijači s velikim su zadovoljstvom dočekali ovaj tjedan, kad ćemo napokon našu reprezentaciju popratiti u lovu na titulu Lige nacija.

Utakmica Hrvatske i Nizozemske započinje od 20 sati i 45 minuta, uz prijenos na gol.hru i Novoj TV, ali zagrijavanje preko deset tisuća Hrvata odavno je započelo. I tako je sve od 11 sati ujutro.

Kamere Dnevnika Nove TV ušle među one najvatrenije

Na ulicama Rotterdama bile su ekipe Dnevnika Nove TV. Marko Šepat javio se u Vijesti u 17 sati i imao je dosta problema s nekolicinom navijača.

Naglasio je kako je atmosfera sjajna, no neki su je odlučili pokvariti. Nažalost, poliven je, slučajno ili namjerno, pivom, a neki su ga namjerno ometali prilikom javljanja uživo.

"Nizozemci jako vole svoje reprezentaciju, ali danas smo ih vidjeli možda sto. Hrvati su izdominirali. Ali, moramo reći da je prisustna prijateljska atmosfera između nizozemskih i hrvatskih navijača. Pričali smo s nekoliko grupica nizozemskih navijača i oduševljeni su s našim ljudima, koji su prijateljski nastrojeni. Očekuju pobjedu svoje reprezentacije, ali s jako puno respekta gledaju prema hrvatskoj reprezentaciji", rekao je Šepat.

Zbog određenog skandiranja, koje nećemo prikazati u priloženom videu, reporter Dnevnika Nove TV se ogradio i ispričao gledateljima.

No, većinom su naši navijači oduševili Nizozemce, kojih zasad na ulicama nema, iako je jasno da će na stadionu biti prava navijačka bitka, budući da znamo i koliko fanovi Oranja znaju biti glasni.

Pogledajte što je sve kamera snimila te kako je reporter to sve prokometirao, pored razdraganih navijača željnih svojih trenutaka pred kamerom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider