Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Hrvatska reprezentacija
Reakcije na pobjedu Vatrenih

Susjedi se natječu u pohvalama za Kovačića: "Heroj, utišao je Turke. Hrvati su pokazali pravo lice"

Hrvatska je protiv Turske upisala prva tri boda u kvalifikacijama za Euro 2024.

Mateo Kovačić (Foto: Tom Dubravec/Cropix)

Pred više od 40 tisuća gledatelja Hrvatska je slavila kod Turske (2:0) u kvalifikacijama za Euro 2024., a junak utakmice bio je dvostruki strijelac Mateo Kovačić.

Osma pobjeda Vatrenih u nizu na gostujućem terenu nije prošla ispod radara, a mediji iz susjedstva uglavnom su bili puni pohvala za veznjaka Chelseaja.

Turci su puno bolje otvorili susret i nekoliko puta opasno zaprijetili, ali ipak je Hrvatska bila ta koja je na poluvrijeme otišla s dva pogotka prednosti.

Andrej Kramarić i Mateo Kovačić Vatreni su protiv Turske produžili nevjerojatan niz u gostima: Ovo se ne pamti divider

Tako Sportsport.ba piše da "Turska opsada nije dugo trajala, Hrvatska je pokazala što znači imati pobjednički karakter". Također, dodaju da je Hrvatska u Bursi "pokazala pravo lice nakon šokantnog remija protiv Walesa na Poljudu".

Klix.ba piše da je Hrvatska u uzavreloj atmosferi pobijedila Tursku, neočekivani strijelac s dva gola donio trijumf, a posebno su izdvojili dva pogotka Matea Kovačića, koji je kaznio turske promašaje i utišao više od 44 tisuće navijača.

Mateo Kovačić i Luka Modrić Livaković je spašavao, a Kovačić preuzima ulogu lidera Vatrenih: Modrić konačno ima pravog nasljednika! divider

Dnevni avaz slično piše da je Kovačić uništio snove Turskoj.

Srpski Kurir kratko piše da je Mateo bio heroj Vatrenih na gostovanju u Turskoj, kao i tamošnji Telegraf, koji dodaje je veznjak Chelseaja predvodio Hrvate u Bursi.

Najbolji trenuci s utakmice Turska - Hrvatska

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider