Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
DOŠAO ISPRED SVLAČIONICE

"Cijenim hrvatsku reprezentaciju, a Dalić može biti primjer svima na Balkanu": Srbin ima poruku i za Perišića

Vratar rodom iz Srbije oduševio je obranama i gestama na prvoj utakmici u Erevanu.

Ognjen Čančarević najavio je posljednju utakmicu kvalifikacija Hrvatske i Armenije za Euro 2024.

Vratar, koji je rodom iz Užica u Srbiji, oduševio je obranama u prvom susretu odigranom u Erevanu, kao i gestama nakon utakmice. S njim je razgovarao Ivan Forjan, a prva je tema dakako bila utakmica na Maksimiru.

Armenci više nemaju šanse za plasman na europsku smotru, no u Zagreb su se došli pokazati u najboljem mogućem svjetlu.

"Svi imamo motiv da se pokažemo protiv jedne od najboljih reprezentacija na svijetu. Hrvatska će imati imperativ pobjede, bit će jako teško, ali trudit ću se ponoviti utakmicu iz Erevana, da pokažem sebe u najboljem svjetlu ljudima iz Hrvatske i cijeloj regiji, da se zna da ima neki Srbin koji brani za Armeniju".

Ima veliko poštovanje za izbornika Dalića

Nakon susreta u Erevanu Čančarević je prišao izborniku Zlatku Daliću ispred svlačionice i čestitao mu na dosadašnjem radu na klupi Vatrenih:

"Cijenim i reprezentaciju Hrvatske kako su oni ponijeli prema meni na terenu i poslije utakmice, ja sam impresioniran, nisam ni odgojen da vratim drugačije. Jako cijenim i poštujem sve što je napravio izbornik Dalić, a napravio je velike stvari. Može biti primjer svima nama na Balkanu, kako se radi i kako se postižu rezultati", rekao je srpski vratar pa otkrio kako je izgledao njegov susret s izbornikom:

"Stajao sam ispred svlačionice Hrvatske, pričao sam s mojim prijateljem Bornom Barišićem. Bilo je spontano, od srca, rekao sam da ga jako poštujem i sve što je napravio za hrvatsku nogometnu reprezentaciju".

Otkrio o čemu je pričao s Perišićem

Čančarević je "dobio instrukcije" da nakon utakmice u Erevanu poruči Perišiću "vrime je":

"Iskreno, imali smo neku malu konverzaciju tijekom utakmice, sjajan momak i fenomenalan igrač. Jednostavno smo se pozdravili, čestitao mi je na odličnoj partiji, ja sam mu čestitao na pobjedi i na tome se sve završilo".

Za kraj, Forjan ga je upitao je li došlo vrijeme za Perišićev povratak u Hajduk:

"Vjerojatno je", odgovorio je Čančarević sa širokim osmijehom.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider