Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
oni uvijek po svome

Srbima pune naslovnica ''skandala'' s utakmice Hrvatske i Albanije

Srpski mediji istaknuli su ''skandale'' s utakmice Hrvatske i Albanije.

Hrvati u Hamburgu (Foto: Profimedia)

Nogometaši hrvatske reprezentacije remizirali su 2:2 s Albanijom u drugom kolu skupine B Eura.

Nakon uzbudljivih 90 minuta, svakome po bod, Albanci su bili bolji prvo poluvrijeme, Vatreni drugo, a puno više o raspletu skupine znati ćemo nakon sutrašnje utakmice Španjolske i Italije.

Navijanje je u Hamburgu bio izvrsno, s obje strane, Hrvati i Albanci su ruku pod ruku hodali gradom, bez ijednog incidenta. Srpski mediji, koji su poznati po senzacionalizmu, istaknuli su više ''skandala'' s utakmice.

Andrej Kramarić VIDEO Dva gola u dvije minute: Pogledajte pogotke za preokret protiv Albanije divider

''Navijači Hrvatske i Albanije su pokazali zajedničku mržnju prema Srbiji dan prije utakmice i na sam dan dvoboja u gradu i izvan stadiona, a izgleda da su se lako razumjeli i na stadionu'', piše Kurir.

Telegraf je izdvojio, njima sporne zastave, određene albanske i poneke hrvatske sa starim hrvatskim grbom koji nosi prvo bijelo polje. Osim zastava, izdvojili su povike na stadionu nazvavši ih provokacijama.

''Na tribinama gdje su navijači Albanije mogla su se vidjeti obilježja sa simbolima terorističke 'OVK', dok albanske pristalice konstantno pokazuju dvoglavog orla'', piše B92.

Luka Sučić Otišao od kuće s 13 godina: Djetetu ratnih izbjeglica iz BiH prognoziraju da će biti budući vođa Vatrenih divider

Vjerujete li u prolaz Hrvatske u osminu finala?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider