Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
takva su pravila

Problemi za Hrvatsku! Dominik Livaković neće ni doći na okupljanje za Škotsku i Portugal

Izravan crveni karton znači i da Livakovića nema u iduće dvije utakmice i tu će Zlatko Dalić morati odlučiti koga će staviti na gol.

Dominik Livaković (Foto: Josip Bandić/Cropix)

Ludnica u Varšavi završena je remijem Poljske i Hrvatske 3:3, a poslije dvoboja svi su pričali o crvenom kartonu Dominika Livakovića.

Sjajni hrvatski golman sudario se s Lewandowskim i dobio crveni karton, iako mnogi misle da to nije za isključenje jer je Livaković prvi došao do lopte i jednostavno se Poljak zabio u njega.

Toliko je otišlo toliko daleko da Livakovića napadaju i navijači Barcelone na društvenim mrežama, no na stranu to, Zlatko Dalić sada ne može računati na Livakovića u iduće dvije utakmice.

Hrvatska prvo 15. studenoga igra protiv Škotske u gostima, a tri dana kasnije u Split stižu neugodni Portugalci. Lako se može dogoditi da Hrvatska i Portugal na Poljudu odlučuju tko će u četvrtfinale s prvog mjesta, a to odmah znači i nešto lakšeg protivnika u ožujku.

Izravan crveni karton znači i da Livakovića nema u iduće dvije utakmice i tu će Zlatko Dalić morati odlučiti koga će staviti na gol.

Opcije su Labrović, Ivušić i Kotarski, a možda iznenadi i pozove potpuno novu opciju.

Borna Sosa Borna Sosa zabio je gol života, a jeste li znali kako se zove na Instagramu? divider

Dominik Livaković i Alejandro Hernandez Navijači Barcelone žestoko udarili po Livakoviću: Nastao je i sukob divider

Dominik Livaković Poljaci ne vjeruju zašto Hrvati brane Livakovića: "Iznenađujuće riječi, doista su ovo napisali o prekršaju..." divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Uoči utakmice Hrvatske i Poljske, naš
@susjedbobo i @stipeantonijevic nastavljaju sa svojim kreativnim predstavljanjem zemalja protiv kojih igraju Vatreni. ⚽

Tako ćete moći naučiti nešto o povijesnim ličnostima koje je dala Poljska, saznati zašto su Poljacima Speedway i Strongman draži od nogometa, te vidjeti kojoj životinji mogu zahvaliti za omiljeno nacionalno piće. 🇵🇱
Hrvatska reprezentacija bila je na pragu prolaska u četvrtfinale u Ligi nacija u Varšavi, no Poljaci su uspjeli stići prednost Vatrenih i nadoknaditi dva gola razlike.

Naši nogometaši nisu iskoristili ovu priliku, ali i dalje imaju sve u svojim rukama za najmanje drugo mjesto u grupi 1, koje vodi u četvrtfinale. 💪🔥🇭🇷

Više na portalu @golhr.

📸: AFP
"Nema mjesta nezadovoljstvu i panici." 💪🔥

📸: Damir Krajac/CROPIX
Dinamov dvojac večeras je briljirao! 🇭🇷💪🔥

📸: Damir Krajac/CROPIX