Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Pratite izravan prijenos

Nakon termina, mijenja se i lokacija: Evo gdje će Hrvatska igrati prvu utakmicu turnira

Nastavljaju se organizacijske promjene na turniru na kojem igraju Hrvatska, Tunis, Egipat i Novi Zeland.

Hrvatski igrači i navijači slave (Foto: Afp)

Hrvatska i Tunis prvotno su trebali igrati na stadionu Air Defense, no HNS je objavio kako je došlo do promjene lokacije. Utakmica će se igrati na stadionu Cairo International, ali u istom terminu, 23. ožujka od 21 sat uz izravan prijenos na Novoj TV i portalu gol.hr

Prvo polufinale Egipat - Novi Zeland igrat će se dan ranije, 22. ožujka od 21 sat po hrvatskom vremenu na novom stadionu u administrativnom središtu Kaira, dok će Hrvatska dan kasnije igrati na stadionu Cairo International protiv Tunisa.

Utakmica za treće mjesto na rasporedu je 26. ožujka u 21.00 h po hrvatskom vremenu na stadionu Cairo International, a istoga dana i u isto vrijeme bit će odigrano finale na novom stadionu u administrativnom središtu Kaira.

HNS poslao poruku navijačima

Dodajmo kako se turnir prvotno trebao igrati u Abu Dhabiju, no turnir je preseljen u Egipat. Potom je došlo do promjene termina, a sada i do promjene stadiona.

"Hrvatski nogometni savez naknadno će informirati javnost o prodaji ulaznica, a navijačima koji su već isplanirali put u Abu Dhabi omogućit će besplatne ulaznice za obje utakmice hrvatske reprezentacije u Egiptu, kao i dolazak na trening hrvatske reprezentacije za vrijeme boravka u Kairu.

Svi navijači koji su imali kupljenu avionsku kartu za Abu Dhabi mogu se javiti na e-mail adresu ulaznice@hns.family s priloženom kartom te će povratno dobiti detalje o preuzimanju ulaznica i dolasku na trening reprezentacije," objavio je HNS.

Matjaž Kek Kek saznao tužnu vijest, ali ostaje s ekipom: Već sutra vodit će Sloveniju u gostima divider

Martin Baturina Ovo su najvrjedniji igrači HNL-a: Primjećujete li i vi nešto čudno na ovom popisu? divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider