Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Držite se!

Kek saznao tužnu vijest, ali ostaje s ekipom: Već sutra vodit će Sloveniju u gostima

Matjaž Kek neće preskočiti utakmicu Malte i Slovenije.

Matjaž Kek (Foto: Matija Djanjesic/Cropix)

Matjaž Kek saznao je tužnu vijest uoči prijateljske utakmice Malte i Slovenije, zbog čega je propustio konferenciju za medije.

Nažalost, poznatom slovenskom stručnjaku umro je otac Franc, koji je ostavio dubok trag u povijesti Maribora. On je bio jedan od osnivača, bivši nogometaš i trener slovenskog kluba.

Budući da se već sutra igra prijateljski susret, nije posve sigurno da će Kek voditi svoju reprezentaciju na Malti. Postojala je mogućnost da će ga zamijeniti Boštjan Cesar, njegov pomoćnik i bivši član Dinama, no slovenska Nogomania tvrdi da neće biti potrebe za tim.

Kek će stisnuti zube i voditi svoju momčad u prijateljskom susretu kod Malte, a onda i pet dana kasnije protiv Portugala na domaćem terenu.

Podsjetimo, Kek je ostavio dubok trag i u hrvatskom nogometu na klupi Rijeke, s kojom je osvojio dva Kupa, Superkup, ali i prvenstvo 2017. godine. To je bila prva titula prvaka u povijesti kvarnerske momčadi, a sedam godina kasnije mogli bi osvojiti i drugu.

Riječani su trenutačno vodeća momčad HNL-a s četiri boda više od Hajduka i pet od Dinama, koji ima utakmicu manje.

Martin Baturina Ovo su najvrjedniji igrači HNL-a: Primjećujete li i vi nešto čudno na ovom popisu? divider

Marko Livaja i Branimir Kalaica Lokomotiva ima pravog šefa obrane koji prolazi ispod radara: "Protiv Hajduka je odigrao bez greške" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider