Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
RAZOČARANI, ALI NABRIJANI

Mlade hrvatske snage ponosne i jedva čekaju budućnost: "Njemačka je naša nova prilika"

Pred kamere Nove TV stali su Martin Erlić i Luka Ivanušec.

Nije bilo lako nakon finalnog poraza stati pred kamere, no mlade hrvatske snage uspjele su to učiniti. Dvojica koja pripadaju toj grupi dala su izjave nakon susreta protiv Španjolske.

Prvi je bio Martin Erlić.

Erlić se veseli Euru

"Hvala svima, a pogotovo velikoj podršci na tribinama, do zadnje minute su nas bodrili. Nažalost, penali su lutrija i to je 50:50. Žao nam je što nismo uspjeli jer su neki igrači to zaslužili, od Luke Modrića, Perije, Broza i Kovačića do izbornika", rekao je pa se okrenuo situaciji nakon što su došli u svlačionicu.

"Više-manje smo šutjeli, još smo vruće glave. Tužni smo i razočarani, ali to je nogomet, mislim da smo opet napravili povijesni rezultat."

Iduće godine nova prilika trebala bi doći na Euru.

"Sad imamo opet priliku pokazati se u Njemačkoj. Opet ćemo imati veliku podršku s tribina i jedva čekamo, ali treba prvo proći te kvalifikacije", potvrdio je.

"Prazni smo"

Nakon njega je došao i Luka Ivanušec.

"Šteta, jednostavno smo prazni i ne znam što bih rekao. Odigrali smo dobru utakmicu, bolje su izvodili penale i to je to. Mislim da smo imali nekoliko solidnih situacija gdje smo možda mogli bolje reagirati, ali što je, tu je. Sad je gotovo", rekao je ofenzivac Dinama pa se okrenuo svojoj ulozi:

"Definitivno da nama mlađima puno znači igrati finale Lige nacija. Tu ćemo dobiti određeno iskustvo. Nismo dobili zlato, ali dobili smo iskustvo igranja takvih utakmica."

I Luki se nadamo na Euru, u još boljem izdanju nego u Rotterdamu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider