Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Trenutak nepažnje

Kovačić: ''Šanse su tu da se iskoriste, mi ih nismo, Wales je zabio na najgluplji mogući način''

Hrvatska nogometna reprezentacija remizirala je s Walesom 1:1 u 1. kolu kvalifikacija za Euro.

Hrvatska nogometna reprezentacija krenula je u novi ciklus kvalifikacija za Euro remijem protiv Walesa (1:1) pred punim Poljudom.

Jedini strijelac na susretu za Vatrene bio je Andrej Kramarić koji se u 28. minuti susreta sjajno otvorio i precizno odmjerenim udarcem neobranjivo pogodio uz samu vratnicu vratara Warda.

Zlatko Dalić VIDEO Dalić: "Drugi gol je bio ključ, baš smo pali posljednjih desetak minuta, a sad i s Livajom imamo problem'' divider

Mirno smo polovili kroz susret, držali posjed i prednost sve do kobne 93. minute kada Velšani bacaju dugi aut, lopta se prenosi na drugu stativu, Juranović je zaspao, a Broadhead mirno posprema loptu pokraj Livakovića i utišava splitsku publiku.

Mateo Kovačić dao je svoj komentar nakon razočaravjućeg remija.

''Mislim da smo dobro krenuli u utakmicu, zabili taj gol što smo htjeli, imali šanse za drugi i onda kad ne iskoristiš svoje prilike, dobili taj gol, to tako bude. Nismo htjeli ovako krenuti u kvalifikacije, ali siguran sam da ćemo biti bolji'', rekao je Mateo Kovačić.

Imali smo i igru i posjed i šanse, ali nažalost nismo uspjeli osigurati pobjedu još jednim pogotkom.

Nathan Broadhead zabio za bod Walesa Velški junak iz treće lige oduševljen golom na Poljudu: "Došli smo po pobjedu, uzeli smo bod" divider

''Imali smo šanse, ja, Perija, Krama. Bili smo dobri, malo smo pali u drugom poluvremenu, šanse su tu da se iskoriste, ali nismo ih iskoristili. Wales nas je kaznio na najgluplji mogući način'', razočarano je dodao Kovačić te nastavio:

''Nogomet je takav, kao što sam već rekao, kad ne iskoristiš svoje šanse i primiš takav gol, to je nogomet. Trebali smo biti koncentriraniji na tom prekidu. Trebamo se dići i ići po sva tri boda.''


''Izuzetno bitno, ali to će biti teško jer Turci kući su jako opasna momčad. Ovo nas je sigurno malo poljuljalo, ali što je tu je, mi smo momčad koja se dizala iz ovakvih situacija'', poručio je Mateo.

Andrej Kramarić VIDEO Pogledajte golove: Kramarić sjajno pogodio, Velšani zaledili Poljud u zadnjim sekundama divider

Musa oduševljen debijem


''Razočarani smo rezultatom, imali smo svoje prilike, ali nismo ih iskoristili. Primili smo glup gol zbog pada koncentracije, nova utakmica je već za tri dana, moramo se pripremiti za Tursku'', rekao je Petar Musa.

Musi je ovo bio prvi nastup za seniorsku reprezentaciju Hrvatske, ušao je umjesto Marka Livaje koji je igru morao napustiti zbog ozljede.

Gol Walesa Hrvatska ostala bez pobjede: Velšani šokirali prepuni Poljud u sudačkoj nadoknadi! divider

''Istrčati pred punim Poljudom je sjajno, presretan sam, ali i tužan što nismo mogli usrećiti navijače večeras. Spreman sam uskočiti umjesto Livaje, na izborniku je da odluči tko će igrati.''

Pogledajte sažetak utakmice Hrvatska - Wales

Već u utorak je prilika za iskupljenje, gorak je okus u ustima ostao nakon ovakvog poraza, tek je jedno kolo iza nas.

''Početak je kvalifikacija, nijedna utakmica nije lagana, čeka nas teška utakmica u Turskoj, ali dati ćemo sve od sebe da pobijedimo'', zaključio je naš debitant.

Jeste li očekivali kiks Hrvatske na startu kvalifikacija?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider