Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
BITAN KOTAČIĆ MOMČADI

Marcelo Brozović: "Imao sam samo dva dana odmora, ali bit ću maksimalno spreman za prvenstvo"

Utakmicu protiv Portugala, u kojoj će zaigrati od prve minute, najavio je čovjek koji se posljednji priključio reprezentaciji.

Još posljednjeg dana svibnja Marcelo Brozović bio je u Saudijskoj Arabiji, gdje je s Al Nassrom igrao finale Kupa.

Reprezentaciji se na pripreme za Europsko prvenstvo zbog toga priključio posljednji, no njemu to nije stvorilo preveliki problem. U susretu Hrvatske i Portugala nastupit će od prve minute.

Odmorio je samo dva dana

"Imao sam samo dva dana odmora. Odmorio sam se sa svojima kod kuće i odmah sam nastavio. Dobro se trenira, idemo dalje", kratko je rekao Marcelo, koji je stigao u ponedjeljak, taman da uživo pogleda susret protiv Sjeverne Makedonije.

O tom susretu, ali i o atmosferu u momčadi je rekao:

"Dojmovi su odlični, odigrali smo dobru utakmicu. Moglo je u nekim dijelovima biti bolje. Čujem se često s Kovom i Vidom, uvijek je odlična atmosfera."

Spreman za utakmicu, žao mu što Ronaldo neće igrati

Sad slijedi Portugal, momčad njegova suigrača Cristiana Ronalda, ali i Otavija, koji se upravo u tom posljednjem susretu ozlijedio te neće nastupiti na Euru.

"Po meni je Portugal Top 5 ekipa na svijetu. Bit će to odlična utakmica prije Europskog prvenstva, da vidimo gdje smo dobri i što može poboljšati. A onda imamo još tjedan dana da se pripremimo za Španjolsku", rekao je, prokometiravši i šanse naših za pobjedu:

"Nadam se da možemo, vidjet ćemo. Ako ćemo biti na sto posto, ako smo kompaktni i dobri kao ekipa, možemo dobiti bilo koga."

No, sutra neće igrati niti Ronaldo.

"On je imao malo dulji odmor, žao mi je što ne igra, jedan je od najvećih igrača na svijetu. Sigurno bi bila još bolja atmosfera da igra, ali sigurno će se dobro pripremiti za pru utakmicu na prvenstvu, on je takav", iznio je svoje mišljenje, dodavši još nešto o svojoj prvoj sezoni u Saudijskoj Arabiji:

"Odlično sam se snašao, nisam mislio da će tako biti. Odigrao sam puno utakmica, a sad još tjedan dana s reprezentacijom i mislim da ću biti u najboljem mogućem stanju."

U njegovu spremnost barem nikad nismo trebali sumnjati.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider