Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
KAPETAN JE OPTIMISTIČAN

Luka Modrić je razočaran, ali i optimističan: ''Sad moramo na pobjedu, a to možda i nije loše''

Kapetan Luka Modrić utonuo je u sivilo današnje izvedbe, a nakon utakmice je najavio bolje izdanje u preostala dva susreta.

Luka Modrić (Foto: Afp)

Utakmica Hrvatske i Španjolske u prvom kolu Europskog prvenstva donijela je jedno od većih razočaranja za hrvatske navijače posljednjih godina.

Razočaran je i kapetan Luka Modrić, koji se nada velikom rezultatu na svom posljednjem velikom natjecanju s reprezentacijom.

Nedostajalo nam je energije, zabili su tri laka gola

"Nije danas bio taj dan, ovo je jedan od tih kad ništa ne ide. Imali smo prilika, nismo zabili, ali mora se priznati i da nismo bili pravi. Posebno u prvom polvuremenu gdje nam je nedostajalo energije. Stajali smo predaleko od igrača i zabili su nam tril lagana gola. Drugo poluvrijeme je bilo bolje, ali nedovoljno da napravimo nešto više. Zaslužena pobjeda Španjolske, a mi se moramo regrupirati. Moramo na pobjede u idućim utakmica i to u jednu ruku nije ni loše", rekao je Modrić, nadovezavši se:

"To je nogomet, nekad ono što zamisliš ne ispuniš i to je to. Što je tu je, imamo još dvije utakmice, trebamo se dići i biti pozitivniji. Ja vjerujem da ćemo se diči i na kraju ovo okrenuti u našu korist."

Upitan je je li ga Španjolska čime iznenadila?

"Znali smo da žele čuvati posjed, problem je što mi nismo bili agresivni, a protiv takvih ekipa tako ne možeš igrati. U drugom poluvremenu smo to promijenili, ali nismo uspjeli zabiti, da ih uvedemo u nervozu. Teško nam je, nismo ovo očekivali, ali moramo se dignuti. Puno puta smo pokazali karakter i kvalitetu, siguran sam da ćemo to napravili i ovog puta", pozitivno je zaključio.

U srijedu dakle protiv Albanije na pobjedu.

"Nema druge opcije, moramo se odmoriti, analizirati što je bilo loše, svi od prvog do zadnjeg, biti bolji i siguran sam da ćemo i biti", završio je svoju izjavu trenutno vrlo tužni kapetan.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Sve jasno? ✌️✅️

To ćemo saznati u subotu nešto poslije 20 sati. ⏳️

📸: CROPIX / Tomislav Krišto
Dinamovci, novi vođa je službeno tu! ✅️⚽️
Što vi mislite, tko će pobijediti? 🥊🇧🇷🇫🇷

📸: AFP
Prvi put nakon osam godina imamo priliku vidjeti domaću MMA snagu u UFC-u. Kakav će rezultat ostvariti? 🥊🇭🇷

📸: Tomislav Kristo/CROPIX