Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
I dalje je najbolja opcija

Kramarića sebičnost neće koštati: Startat će u Turskoj, ali problem s golgeterima je očit

Da bismo uspjeli doći do pozitivnog rezultata u Turskoj, trebat će nam raspoloženi napadači, a Hrvatska će u Turskoj biti i bez Brune Petkovića i bez Marka Livaje! Obojica su otpala zbog ozljeda. A Andrej Kramarić opet oscilira između statusa: heroja i antiheroja.

Prvo je zbog Andreja Kramarića Poljud proključao, a onda su na isteku prvog dijela upitnici ostali nad glavama. Išao je po drugi gol iako je u puno boljoj poziciji imao Ivana Perišića.

Nakon utakmice Kramarić nije bio raspoložen za izjave, u studiju Nove TV naši reporteri i stručni komentatori složili su se da je to situacija u kojoj moraš svog suigrača ispoštovati ili dati gol i tu svaka diskusija staje.

Što očekujete od utakmice Turska - Hrvatska?

Ukupno glasova:

Kramarića je prozvao i izbornik Zlatko Dalić, iako je napadač Hoffenheima najbolja napadačka opcija koju Dalić posjeduje. U posljednjih 20 nastupa za Vatrene postigao je devet pogodaka odnosno u ukupno 82 nastupa njih 23. Petković je na sedam pogodaka u 29 nastupa, Livaja na četiri u 21 nastupu, a sinoć je debi upisao i Petar Musa, od kojeg Dalić puno očekuje.

Sebičnost u pojedinim situacijama Kramarića vjerojatno neće preseliti na klupu, pogotovo ne u situaciji kada su za Tursku otpali Petković, a nakon sinoćnje utakmice i Livaja.

Sažetak utakmice Hrvatska - Wales

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider