Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Svadbena zvona

Vatreni napustio pripreme hrvatske reprezentacije u Rijeci, izbornik Dalić izašao mu ususret

Izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić dao je slobodan dan Josipu Juranoviću zbog zakazane svadbe…

Josip Juranović slavi pogodak sa suigračima (Foto: Ante Cizmic / CROPIX)

Hrvatska reprezentacija odradila je drugi trening na Rujevici u sklopu priprema za Euro 2024.

Momčadi su se priključila još petorica reprezentativaca – Petković, Baturina, Livaković, Erlić i Kramarić, a Josip Juranović dobio je slobodno nakon treninga jer sutra ima zakazanu proslavu vjenčanja u Zagrebu. Na pripreme će se vratiti u četvrtak.

Juranović se službeno vjenčao s Lanom Miholjević još prošle godine, ali to je tada napravljeno kod matičara. Upoznali su se u Splitu dok je Josip igrao za Hajdu.

Juranović dobio slobodno zbog svadbe

Izborniku Zlatku Daliću vjerojatno nije baš posve drago što mu važan član momčadi napušta pripreme, no očito nije imao izbora i izašao je ususret bivšem igraču Hajduka. Uostalom, to je dopustio i Duji Ćaleti-Caru, koji je nakon utakmice Lige nacija s Austrijom u Osijeku otišao u Dubrovnik na svadbu i potom se opet priključio reprezentaciji u Splitu na ogledu s Francuskom.

Juranović je već odavno rezervirao datum za proslavu vjenčanja jer je bilo naznaka da će pripreme početi 1. lipnja. Vjerojatno je želio na svadbu pozvati sve reprezentativce, no to ipak neće biti moguće. Momčad ostaje u Rijeci i nastavlja s pripremama, a Juranović će se ekspresno vratiti u tabor Vatrenih.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
VOX POPULI o jednoj od najkontroverznijih sudačkih odluka u povijesti Vatrenih... ⚽✅✌

📸: Damir Krajač/CROPIX
Uoči utakmice Hrvatske i Poljske, naš
@susjedbobo i @stipeantonijevic nastavljaju sa svojim kreativnim predstavljanjem zemalja protiv kojih igraju Vatreni. ⚽

Tako ćete moći naučiti nešto o povijesnim ličnostima koje je dala Poljska, saznati zašto su Poljacima Speedway i Strongman draži od nogometa, te vidjeti kojoj životinji mogu zahvaliti za omiljeno nacionalno piće. 🇵🇱
Hrvatska reprezentacija bila je na pragu prolaska u četvrtfinale u Ligi nacija u Varšavi, no Poljaci su uspjeli stići prednost Vatrenih i nadoknaditi dva gola razlike.

Naši nogometaši nisu iskoristili ovu priliku, ali i dalje imaju sve u svojim rukama za najmanje drugo mjesto u grupi 1, koje vodi u četvrtfinale. 💪🔥🇭🇷

Više na portalu @golhr.

📸: AFP
"Nema mjesta nezadovoljstvu i panici." 💪🔥

📸: Damir Krajac/CROPIX