Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Neobranjivo

VIDEO Dan pred povratak u reprezentaciju Brekalo zabio na gostovanju kod prvaka!

Josip Brekalo zabio je pogodak za svoju Fiorentinu na gostovanju u Napulju.

Josip Brekalo (Foto: Igor Kralj/Pixsell)

Josip Brekalo vraća se u hrvatsku nogometnu reprezentaciju nakon gotovo godinu i pol izbivanja van najbolje hrvatske vrste. Posljednje klupsko kolo uoči okupljanja sjajno je iskoristio naš reprezentativac.

Brekalo je u 7. minuti zatresao mrežu prvaka Napolija, i to na kakav način, i to iz kakvog kuta. Sjajno je pogodio lijevom nogom, neobranjivo kroz noge vratara Mereta.

Pogodak pogledajte OVDJE.

Dalić se odlučio Brekalu uručiti poziv, njegove dobre partije u dresu Fiorentine nisu prošle ispod radara našem izborniku, ali ne tako davno Josip je bio daleko od prvotimca momčadi Liga petice.

Marko Livaja Što mislite o Livajinu konačnom otkazu Vatrenima? Pogledajte rezultate glasanja u Dnevniku Nove TV divider

Nakon epohalnog uspjeha Vatrenih u Rusiji, Josip je bio redovan član reprezentacije, igrao konstantno, upisao 33 nastupa, ali povratak u Wolfsburg mu je otežao situaciju.

Italija mu je ležala, Torino, Jurić na klupi koji mu je vjerovao, ali nije došlo do transfera te je sreću morao potražiti drugdje.

Brekalo je tako preskočio Mundijal u Katru i zasigurno mu nije bilo lagano gledati Vatrene s malih ekrana, ali u najboljim igračkim godinama vraća se pomoći odabranoj vrsti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider