Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Puno se rotiralo

Jakirović iskreno o Petkovićevom stanju: ''Više bih volio da preskoči reprezentaciju''

Trener Dinama Sergej Jakirović prokomentirao je slavlje protiv Istre.

Bruno Petković (Foto: Ante Čizmić/Cropix)

Dinamo se poprilično lagano obračunao s Istrom 1961 u 11. kolu SuperSport HNL-a, momčad Sergeja Jakirovića slavila je s visokih 3:0 i odlazi na reprezentativnu pauzu s tri boda zaostatka za vodećom Rijekom, ali i utakmicom manje.

Danas je Jakirović promiješao karte i poslao zanimljivu postavu na teren protiv slabašne Istre. Zagorac je uskočio na vrata, Bernauer na stopersku poziciju, a napokon je i kapetan Ademi krenuo od prve minute.

"Čestitam momcima na dobroj igri. Sve što smo se dogovorili su ispoštovali. Kad smo mi ovakvi, onda suparnici nemaju previše šanse. Kontrolirali smo čitavu utakmicu, a jedino što smo dopustili je bio jedan korner. Bilo je samo pitanje vremena kad ćemo zabiti", pohvalio je Profa svoje igrače pa nastavio o Zagorcu:

Marko Livaja Što mislite o Livajinu konačnom otkazu Vatrenima? Pogledajte rezultate glasanja u Dnevniku Nove TV divider

'' Da, promijenio sam golmana jer Zagorac odlično trenira, podrška je svima u klubu. Kod Nevistića se nakupilo i malo mentalnog umora, a Zagorac je pokazao da se na njega može računati. Nevistić će i dalje biti naš broj 1'', tvrdi Metkovac.

Prisjetimo se Petkovićeve majstorije iz slobodnog udarca protiv Latvije

Mauro Perković čekao je dugo svoju priliku, mjesecima je bio na klupi, a danas ju je napokon dočekao.

''Odigrao je pametno. On je mladi reprezentativac, na njega se računa i ja nisam dao da on ide na posudbu u Nizozemsku. Rekao sam mu da mora malo čekati, ali i u Kupu je pokazao neke dobre stvari i uslijed ovih događaja sam se odlučio za njega'', istaknuo je Jakirović.

Edin Dzeko VIDEO Svijet se smije turskom sucu i VAR-u: Pogledajte kako je Edin Džeko izborio kazneni udarac divider

Ristovski je blizu povratka, kakvo je stanje s Petkovićem?

''Dobro napreduje njegov oporavak. Sutra će se javiti u reprezentaciju i odraditi magnet iako bih ja više volio da preskoči reprezentaciju. U derbiju je on želio igrati iako je bila šansa da će obnoviti ozljedu. Nadam se da će biti pametniji i igrati samo kad bude sto posto spreman'', zaključio je strateg Dinama.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider