Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
zasad 13 tisuća

HNS otkrio informacije o ulaznicama za finale Lige nacija: Pravo prvokupa imat će određeni navijači

Ulaznice za utakmicu Hrvatske u finalu Lige nacija zasad će moći kupiti samo oni hrvatski navijači koji su se prijavili još u travnju.

Glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak otkrio je uoči press-konferencije izbornika Zlatka Dalića informacije o ulaznicama za finale Lige nacija, koje se igra u nedjelju u Rotterdamu na stadionu De Kuipu, a uživo ćete je moći gledati na Novoj TV i gol.hr-u.

Luka Modrić i Ronald Koeman VIDEO Koeman otkrio što je rekao Modriću na španjolskom: "Kada imate 37 godina..." divider

Ulaznice će zasad moći kupiti samo oni hrvatski navijači koji su se prijavili još u travnju. To je nešto više od 13 tisuća ulaznica. Hoće li ostati ulaznica za finale i koliko, nije poznato.

Sve ovisi o tome tko će se uz Hrvatsku plasirati u finale - Italija ili Španjolska, te kako će ići prodaja, odnosno kakav će biti interes njihovih navijača. UEFA će na vrijeme poslati obavijest HNS-u.

Konkretno, na utakmici protiv Nizozemske je bilo 17, 18 tisuća hrvatskih navijača, a u HNS-u neslužbeno očekuju pravu invaziju za finale Lige nacija - čak 25 tisuća Hrvata.

Očekuje se da Španjolci ili Talijani, tko već izbori plasman u finale, neće doći u velikom broju, tako da bi moglo biti dovoljno ulaznica na raspolaganju. Ipak puno toga bi trebalo biti jasnije nakon utakmice Španjolske i Italije, koja se igra večeras od 20:45 uz izravan prijenos na Novoj TV i gol.hr-u.

Za kraj dodajmo da će UEFA vjerojatno pustiti ulaznice u prodaju večeras ili sutra do 12 sati.

Navijači zatresli tribinu:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider