Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Urnebesno!

FOTO Turski sudac promijenio tradiciju: Za zajedničku fotografiju pogurao pomoćnike u stranu zbog Luke i Cristiana

Običaj je da se na startu utakmice suci fotografiraju u sredini s pomoćnicima, ali Umut Meler iskoristio je priliku i dobio uspomenu za cijeli život s dvojicom velikana.

Halil Umut Meler (Foto: Damir Krajač/Cropix)

Vatreni su sinoć otvorili Ligu nacija u Lisabonu, ali nažalost Hrvatska nije uspjela pobijediti Portugal u gostima i našim navijačima priuštiti još jednu nezaboravnu uspomenu. No, lijepu uspomenu dobio je turski sudac Halil Umut Meler.

Turčin je dobio priliku dijeliti pravdu sinoć na La Luzu i svjedočio je iz prve ruke Ronaldovom 900. službenom golu, ali i okršaju dvaju legendi moderne ere svjetskog nogometa – Cristiana i Luke Modrića.

Luka Modrić zabio Poljskoj VIDEO Hrvatska golčinom slavljenika Modrića stigla do velike pobjede protiv Poljske! divider

Njih dvojica bili su jasno u fokusu jer među sobom imaju valjda više trofeja i individualnih uspjeha od svih ostalih igrača koji su sinoć trčali travnjakom stadiona u Lisabonu zajedno, a turski sudac dobio je uspomenu koju će pamtiti cijeli život.

Gurnuo pomoćnike u stranu i fotografirao se s Lukom i Cristianom

Naime, iskoristio je priliku i malo promijenio raspored stajanja za zajedničku fotografiju uoči početka utakmice te je umjesto klasične poze sa svojim pomoćnicima u sredini bliže sebi primaknuo Luku i Cristiana.

Suci se inače pozicioniraju u sredinu, između dvije momčadi kojima sude, a kraj glavnog obično stoje njegovi pomoćnici, no Meler ih je gurnuo u stranu i zagrlio Ronalda i Modrića.

Taj će trenutak vjerojatno pamtiti cijeli život, a fotografiju s dvojicom velikana uokviriti i staviti iznad kreveta u spavaćoj sobi pokraj one s vlastite svadbe.

"Ovo izgleda kao da je Meler sam radio raspored fotografiranja", sprdaju ga korisnici na društvenim mrežama, ali ova šala vjerojatno nije daleko od istine.

 

Zlatko Dalić i Roberto Martinez Dalić je okrenuo Martinezov broj usred noći u ključnom trenutku karijere i dobio informacije koje su mu promijenile život divider

Roberto Martinez Portugalski šef detektirao detalj koji je presudio: "Tad smo pokazali nadmoć protiv Hrvatske" divider

Luka Modrić i Cristiano Ronaldo VIDEO O čemu su razgovarali Modrić i Ronaldo? Snimka je ubrzo postala viralna divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
UŽIVO VARAŽDIN - DINAMO: Stigli sastavi! Bjelica zarotirao momčad, jasan je cilj domaćina

Opširnije >>> https://bit.ly/4dRbq2d
Dalmatinski derbi na Poljudu... 😎⚽️
Europskom Dinamu slijedi povratak u HNL stvarnost... ⚽
🎩🪄