Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Vatreni u Rijeci

VIDEO Dalić otkrio u kakvom su stanju Vlašić i Perišić te što možemo očekivati u prvom testu za Euro

Zlatko Dalić, izbornik hrvatske reprezentacije, najavio je prvu pripremnu utakmicu za Euro sa Sjevernom Makedonijom, koja se igra sutra u Rijeci…

Manje od 24 sata ostalo je do prijateljske utakmice Hrvatske i Sjeverne Makedonije u Rijeci, koju ćete u ponedjeljak od 19 sati moći gledati u izravnom prijenosu na Novoj TV i gol.hr-u.

Šibenčani slave gol protiv Zrinskog Šibenik slavio u ključnom susretu za povratak u HNL! Sudac pokazao četiri crvena, ružne scene na kraju utakmice divider

Izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić u razgovoru za Dnevnik Nove TV najavio je prvu pripremnu utakmicu za Euro u Njemačkoj i otkrio kakva je atmosfera u taboru Vatrenih.

"Ona će biti priprema za ono što nas čeka na Euru, pogotovo za Albaniju. Dat ćemo šansu šesnaestorici igrača, neki neće biti u kadru, još će odmoriti. Želimo vidjeti ono što smo radili pet, šest dana, a zasad nemam niti jednu primjedbu. Samo želim da nastave tako."

Kakva je situacija s Nikolom Vlašićem?

"On će ostati s nama u kadru. U jako je dobrom stanju, preskočit će ovu utakmicu, ali na dobrom je putu. Mislim da ići s nama na Euro."

Filip Hrgović i Daniel Dubois Zašto je Hrgović krahirao i je li prazna puška? Evo što kaže bivši as i veliki boksački znalac divider

Perišić?

"On će igrati sutra, dobit će sat vremena. Njegovo stanje je jako dobro, svaki trening maksimalno odradi, nema nikakvih posljedica. Dat ćemo mu minutažu, a onda ćemo vidjeti kako dalje. Sve nas je iznenadio. Jedva čekamo vidjeti Ivana na terenu."

Modrić je osvojio šestu Ligu prvaka s Real Madridom.

"Čestitam mu na ovoj Ligi prvaka, jedan od rijetkih u svijetu koji je to napravio. Čekamo ga da se pojavi, torta za osvajača Lige prvaka. On je sigurno pun motiva", kazao je Dalić, a što je još izbornik rekao, pogledajte u videoprilogu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider