Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Jedan od lidera ekipe

VIDEO Dalić objasnio poziv za Ivana Perišića: "Važno je da bude dio ovog okupljanja"

Ivan Perišić vraća se nakon teške ozljede koljena u hrvatsku nogometnu reprezentaciju.

Izbornik Zlatko Dalić objavio je popis od 25 igrača za međunarodni turnir u Abu Dhabiju, na kojem će uz Hrvatsku nastupiti Tunis, Egipat i Novi Zeland.

Na popisu se nalazi i Ivan Perišić, koji je u posljednjoj fazi oporavka od teške ozljede koljena. Prošlog vikenda našao se i u zapisniku za utakmicu Hajduka i Istre 1961 (1:0), što znači da smo sve bliže njegovu povratku na nogometne terene.

"Turnir u Abu Dhabiju vrlo nam je važan u pripremi za Euro, s posebnim naglaskom na osnaživanje dobre atmosfere i zajedništva.

Zlatko Dalić VIDEO Zlatko Dalić objavio popis igrača za turnir u Aziji: Novi golman i HNL-ovci na pretpozivu, vraća se i Perišić divider

Zato je s nama i Ivan Perišić, koji je u posljednjoj fazi oporavka, ali neovisno o tome hoće li moći zaigrati, bitno je da kao dokapetan i jedan od lidera ekipe bude dio ovog okupljanja koje vidimo kao priliku za team building.

Veseli što je Ivan iskazao veliku želju biti s nama u Emiratima. To je najbolji pokazatelj toga koliko je snažan voljni moment među igračima i svima nama da na Euru budemo u svom najboljem izdanju", kazao je izbornik Dalić za službenu stranicu HNS-a.

Vatreni će se okupiti 18. ožujka u Zagrebu, a dan kasnije putuju u Abu Dhabi. Dodajmo kako se na pretpozivu nalaze još petorica igrača, a to su Borna Barišić, Duje Ćaleta-Car, Nikola Moro, Luka Sučić, Marco Pašalić i Niko Sigur.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider