Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
"Rujan nas je zavarao"

Brutalno iskreni strijelac Pašalić: "Jedan je od problema što većina igrača igra manje u klubovima, ja prvi"

Mario Pašalić stao je pred kamere nakon poraza Hrvatske od Walesa.

Jedan od rijetkih pojedinaca u redovima Vatrenih koji su zaslužili prolaznu ocjenu za svoj nastup na utakmici Wales - Hrvatska bio je Mario Pašalić.

Veznjak Atalante ušao je na poluvremenu, uspio je postići jedini zgoditak za našu reprezentaciju, ali osim tog pogotka svojim je ulaskom donio određenu živost i barem malo promijenio ritam igre Vatrenih.

"Loše, jako loše, prvo poluvrijeme pogotovo. U drugo poluvrijeme mislili smo krenuti malo ofenzivnije i napraviti nešto više prema naprijed, ali taj rani gol na početku drugog poluvremena nas je destabilizirao. Došao je i drugi, pokušali smo zposljednjih 20 minuta, ali bilo je prekasno", komentirao je Pašalić poslije utakmice.

Slavlje Turaka Strah od zatvaranja kruga i najgoreg scenarija: Mogu li Vatreni računati na pomoć Turaka? divider

Na pitanje novinara što može biti uzrok tako lošem kvalifikacijskom ciklusu, u kojem su izgubljene obje utakmice, Pašalić je odgovorio brutalno iskreno:

"Sigurno ima puno faktora, nije jedan da se upire prstom u njega. Sigurno je jedan od razloga i taj što većina igrača igra manje u klubovima, ja prvi. Možda nas je malo zavarao taj rujan u kojem smo odradili dvije odlične utakmice, ali ovo sigurno nije bilo dobro."

Za kraj je još jednom dao do znanja koliko mu je krivo zbog tog pogotka Velšana na startu drugog dijela:

"Totalno smo bezopasni bili prema naprijed, čim se izbornik odlučio za tri promjene na poluvremenu, znači da nešto nije štimalo. Znali smo da su opasni iz tih ispucavanja i tih drugih lopti. Zabili su gol i odveli utakmicu u neki drugi smjer."

Hoće li se Hrvatska kvalificirati na Euro?

Ukupno glasova:

Najbolji trenuci utakmice Wales - Hrvatska

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider