Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Ne prestaju reakcije

Bruno Marić oglasio se na Instagramu nakon bolnog poraza od Walesa: Ima poruku za navijače

Šef sudačke komisije nedavno je otvorio profil na Instagramu.

Bruno Marić (Foto: Damir Krajac/Cropix)

Hrvatska je porazom kod Walesa (2:1) pala na treće mjesto skupine D i potpuno zakomplicirala svoj položaj u kvalifikacijama za Euro 2024.

Zlatko Dalić i društvo više ne ovise samo o sebi, a čak ni šest bodova u posljednja dva kola im ne garantira izravan plasman u Njemačku idućeg ljeta, tako da će morati strepiti do posljednjeg trenutka.

Nakon što su Vatreni povezali dva poraza u nizu u kvalifikacijama za neko veliko natjecanje, što im se nije dogodilo čak deset godina, oglasio se i šef sudačke komisije Bruno Marić:

Hrvatski reprezentativci Koju biste ocjenu dali igri Vatrenih? Pogledajte rezultate glasanja u Dnevniku Nove TV divider

"Ovaj reprezentativni tjedan nismo bili pravi, istina. Navikli smo da naši Vatreni pobjeđuju. Ali moramo znati da i naši dečki ponekad, unatoč trudu ne mogu pobijediti. No i kad gubimo moramo biti uz njih, jer oni su nas zadužili i apsolutno su to zaslužili", poručio je Marić na službenom profilu na Instagramu, izrazivši tako podršku Vatrenima koji se nalaze u teškoj situaciji.

Podsjetimo, prije nekoliko dana Marić je otvorio profil na Instagramu na kojem planira objašnjavati odluke i polako otvoriti sudačku organizaciju prema javnosti, a svoju prvu objavu posvetio je izborniku Daliću.

 

Najbolji trenuci utakmice Wales - Hrvatska

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider