Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Vatrena atmosfera

VIDEO Navijači preplavili Split: Bili smo na rivi, pogledajte kako je bilo

Oko 30 tisuća ljudi očekuje se na utakmici Hrvatske i Walesa uz prijenos na Novoj TV i gol.hr-u.

Galerija Hrvatski navijači u Splitu Navijači na Rivi Navijači na Rivi +11 Navijači u Splitu

Od 20:45 čeka nas veliki spektakl na Poljudu. Hrvatska protiv Walesa u prvom kolu kvalifikacija za Euro u Njemačkoj.

Stadion je odavno rasprodan, više od 30 tisuća navijača uživo će pratiti dvoboj Hrvata i Velšana. Uz hrvatske navijače u Split je stiglo i oko 1500 gostujućih fanova.

UŽIVO - Atmosfera s ulica Splita:

19:15 Vatrena je atmosfera pred poljudskim stadionom, a reporter Ivan Kaštelan za Dnevnik Nove TV pričao je s navijačima.

18:40 Velika je gužva pred Poljudom. Sve se više navijača slijeva prema stadionu, sjajna je atmosfera.
18:10 Krenuli su navijači sa splitske rive prema Poljudu, a prate ih i Velšani.

18:00 Okupljaju se navijači i ispred poljudskog stadiona. Utakmica počinje u 20:45, a možete je pratiti u izravnom prijenosu na Novoj TV i gol.hr-u.

17:10 Navijači se sjajno zabavljaju na splitskoj Rivi. Velšani i Hrvati pomiješani.
 

 
16:40 Reporter Dnevnika Nove TV Mario Jurič donosi dio atmosfere sa splitske rive, pjeva se, skače. Kako će tek vatreno biti na tribinama, a hrvatski i velški navijači su zajedno pjevali i skakali.

16:20 Sjajno je vrijeme u Splitu, hrvatski i velški navijači se okupljaju na rivi i polako zagrijavaju za večerašnji ogled na Poljudu. Ori se "Lijepa li si", ali i druge navijačke pjesme.

15:30 Gotovo svake minute sve je više navijača u centru Splita. Atmosfera je vrhunska.

14:52 Potražnja za dresovima Vatrenih je jako velika. Najbolje se prodaju oni od Marka Livaje, Joška Gvardiola, Ivana Perišića i Luke Modrića.

14:40 Velašani su bili postavili desetke svojih zastava na zgradu u Splitu, no policija ih je odlučila skinuti. Čim su to Velšani primjetili, uzeli su stvari u svoje ruke i skinuli zastave. Nije baš prigodno da zastave vise sa Državnog ureda za reviziju.

Policija u Splitu Policija u Splitu (Foto: Miroslav Lelas/Pixsell)

14:30 HNS je pripremio i šalove za sve navijače:

 

14:22 Na rivi se mogu vidjeti zastave iz raznih dijelova Europe. Hrvati su stigli iz Mostara, Munchena, Travnika, Dortmunda, Beča, Zagreba, Pule, Osijeka, Viteza, Širokog Brijega, Zuricha...

14:15 Oko 1500 Velšana već je od ranog jutra u centru Splita, ispijaju alkoholna pića u potocima. Postavili su i svoje zastave koje čuva policija.

Navijači u Splitu Navijači u Splitu (Foto: Duje Klarić/Cropix)

14:10 Na sjever Poljuda stiže i Torcida koja se vraća nakon dugo godina na utakmice reprezentacije. Torcida ovaj put neće nositi transparent, ali sigurno je da će podrška sa sjevera biti jako glasna. 

14:00 Zagrijavanje za utakmicu je već počelo. Na rivi je trenutno nekoliko tisuća ljudi, a očekuje se da će se ta brojka podići i na 20 tisuća navijača, a ostali će direktno doći na stadion.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider